25 / 04 / 2024

SN Park Plus lansman fiyatlarıyla satışta!

SN Park Plus lansman fiyatlarıyla satışta!

Nurem İnşaat’ın, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa’ya kazandırdığı SN LİFE ve SN PARK’tan sonra SN PARK PLUS projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor..



FABRİKA, toplu konut ve rezidans başta olmak üzere yurtiçi ve dışında pek çok dev projeyi hayata geçiren Nurem İnşaat’ın, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa’ya kazandırdığı SN LİFE ve SN PARK’tan sonra SN PARK PLUS projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.


Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun ve Sürmeli GmG Başkanı Özcan Sürmeli, SN LİFE ve SN PARK projelerinde satılan konutların henüz teslim edilmeden çok iyi prim yaptığını, satışa sunulan SN PARK PLUS’ın da diğerleri gibi yenilikçi, benzersiz ve çok kullanışlı olduğunu söyledi. 99 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak yeni proje, yatırılan paranın, kira karşılığı olarak 10 yıl içerisinde geri dönüşümünü sağlıyor. 19 Temmuz 2014’te lansmanı başlayacak SN PARK Aliağa konutları etaplar halinde 12 ayda tamamlanacak. Daha önce Buca, Bornova ve yine Aliağa’da çok sayıda toplu konut inşa eden Nurem, yaklaşık 500 bin metrekare inşaat yaptı. Bunlar içinde çok önemli markaların fabrikaları da yer alıyor.


Hürriyet


Geri Dön