28 / 03 / 2024

SOCAR ülke merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

SOCAR ülke merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Vadistanbul'un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabı petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye merkezine ev sahipliği yapacak. Şirketin blok satın aldığı ofislerin yanı sıra konutların da bulunduğu karma projede 35 bin kişi yaşayacak



Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabı petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye merkezine ev sahipliği yapacak. 


SOCAR, Türkiye merkezini Vadistanbul Bulvar'a taşımak için blok satın aldı. Konut etabında yaşamın başladığı karma projede, konut etapları, ofis blokları ve alışveriş merkeziyle birlikte toplam 35 bin kişilik bir nüfus bulunacak. 


HAVARAY İLE METROYA BAĞLANACAK 


Evyap Holding'e ait arsa üzerinde konumlandırılan Vadistanbul'un içinden 2.4 kilometre boyunca Sadabad Deresi geçiyor. 1 milyon 280 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Vadistanbul'un ofis alanı 300 bin metrekare. 


Mimarlık ofisi İki Design ile Amerika'nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlanan proje, Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak. Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek havaray ile şehrin metro ağına bağlanılacak. 


Habertürk


Geri Dön