19 / 04 / 2024

Sofa Bahçeşehir projesi satışa çıktı! 120 bin TL'ye!

Sofa Bahçeşehir projesi satışa çıktı! 120 bin TL'ye!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Sofa Bahçeşehir

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül’ün katılımıyla birçok ilke imza atacak Sofa Bahçeşehir’in lansmanı gerçekleşti...



Bahçeşehir’in tam merkezinde, tüm daireleri göl manzaralı ve teras keyfiyle tam bir konfor alanı olarak tasarlanan  Sofa Bahçeşehir  bu sabah basına tanıtıldı. 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde 120 teraslı dairesi ve 28 mağazasıyla her zevke hitap edecek Sofa Bahçeşehir yatay bir konsept ile inşa edilecek ve sadece 6 kattan oluşan butik bir proje. 


Sofa Bahçeşehir basın toplantısı 1. bölüm için tıklayınız!


Sofa Bahçeşehir basın toplantısı 2. bölüm için tıklayınız!


Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül röportajı için tıklayınız!


Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal röportajı için tıklayınız!


Başakşehir Belediyesi ve  Gül İnşaat  iş birliğiyle hayata geçen proje aynı zamanda Innovatif yapısıyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de ilk defa Başakşehir Belediyesi tarafından uygulanacak “Living Lab ICT” sistemi yine Türkiye’de ilk kez “Sofa Bahçeşehirliler”in hizmetine sunulacak. Özel yazılıma sahip android tabletler belediyeye ait intranet ağına bağlı olacak ve bu internet ağı ile daire sahipleri tüm kamu hizmetlerinden yararlanabilecek. Başakşehir Belediyesi İnnovasyon merkezine bağlı olacak bu sistem ile tüm yeniliklerden haberdar olmak da mümkün olacak. “Sofa Bahçeşehirliler” koltuğundan kalkmadan Living Lab ICT sistemi ile Aile hekimine görüntülü olarak muayene olabilecek, Belediye Başkanı ile görüşebilecek, marketten sipariş verebilecek ya da Belediye meclis toplantısına katılabilecek. 


Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal “Hasılat 100 milyon TL’yi geçerse belediyeye 50 milyon TL üzerinde gelir sağlanacağını düşünüyoruz.” dedi. 

Projenin lansmanında Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal “Sofa Bahçeşehir’in ihale bedeli 60 milyon TL, ancak şu anda görünen o ki bu projeden 100 milyon TL’nin üzerinde bir gelir sağlanacak. Sofa Bahçeşehir’de ortaklık oranımız %54 , bu durumda belediyenin de 50 milyon TL’nin üzerinde gelir elde etmesini bekliyoruz. Bu proje birçok ilke imza atıyor. Öncelikli olarak belediyemizin hasılat paylaşımlı ilk projesi.  Bunun dışında teknoloji anlamında da Bahçeşehir’de ilk defa uygulamaya girecek bir alt yapıdan söz etmek mümkün. Living Lab ICT teknolojisi ile Sofa Bahçeşehir’da yaşayanlara pek çok kolaylık sunuyor olacağız.


Projede daire fiyatları 120 bin TL ile 780 bin TL arası değişecek…

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül Sofa Bahçeşehir için; “Çok büyük bir şehirde farklı konseptlerde tüketiciye sayısız imkanın sunulduğu, reklam kampanyalarının sınır tanımadığı emlak projeleri arasında bir ilke imza atmaktan Başakşehir Belediyesi ve Gül İnşaat olarak bizler gurur duyuyoruz. Bu projede tam bir konfor alanı yaratmak için her ayrıntıyı düşündük. Sofa Bahçeşehir, modern mimari yapısı, özel peyzajıyla günün her saatinde kendinize ait zamanlar yaratabileceğiniz avlusu ve unutulmaya yüz tutan teras keyfini yeniden hayata geçirmesiyle ev sahiplerine tam bir konfor alanı yaratacak. Muhteşem göl manzarası ve teraslarıyla her günü keyfe dönüştürecek Sofa Bahçeşehir’de dairelerin lansman fiyatları 120 bin TL ile 780 bin TL arası değişiyor. 2014 Aralık ayında teslim edilecek dairelerde ayrıca %1 KDV avantajından da yararlanılacak” dedi.



Sofa Bahçeşehir iletişim ;

Adres: Bahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bulvarı 228/4

Bahçeşehir / İSTANBUL

Telefon:   0212 669 99 90

Faks: 0212 669 81 11

www.sofabahcesehir.com


projeye sor



Geri Dön