19 / 04 / 2024

Sofa Loca Ankara satılık daire!

Sofa Loca Ankara satılık daire!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Sofa Loca Ankara satılık daire tasarımları 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak yapıldı. Yüzde 70'inin yeşil alan olarak tasarlandığı proje, Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi.



Sofa Loca  Ankara  satılık daire sayısı 150, satılık ticari birim sayısı ise 6 olarak belirlendi. Ankara'nın Etimesgut bölgesinde yükselen projede ön talep toplanıyor.


Sofa Loca Ankara projesi Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında inşa ediliyor. Proje  Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO  tarafından inşa ediliyor. 


Sofa Loca Ankara satılık daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 


Sofa Loca Ankara ortak kullanım alanları arasında hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, fitness, squash salonu, spor salonları, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark yer alıyor. 


Sofa Loca Ankara projesi, Emlak Konut GYO'nun Ankara'da hayata geçirdiği ilk projesi olma özelliğine sahip. Projenin yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı.


Sofa Loca Ankara satılık daire büyüklükleri 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. Proje 18 bin 228 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Web: http://sofaloca.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön