25 / 04 / 2024

Sofa Loca Ankara teslim tarihi!

Sofa Loca Ankara teslim tarihi!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde yaşama geçirilen Sofa Loca Ankara teslim tarihi 2016 yılınıın Aralık ayı olması planlanıyor. Proje, 150 adet daire ve 6 adet ticari üniteden meydana geliyor...



Emlak  Konut GYO'nun Ankara'da hayata geçireceği ilk proje olma özelliğine sahip olan Sofa Loca  Ankara  teslim tarihi hakkında bilgilere geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


İçerisinde 150 adet daire ve 6 adet ticari ünite bulunan Ankara Sofa Loca'da; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Sofa Loca Ankara teslim tarihi 2016 yılı olması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin satışları Kasım ayı içerisinde başlaması planlanıyor. 


Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde konumlanan Sofa Loca Evleri,  Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje, 18 bin 228 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Sofa Loca Ankara teslim tarihi Aralık 2016 yılı olması planlanıyor. Ankara Etimesgut bölgesinde yükselen projede yer alan daireler için ön talep toplanıyor. 


Web: http://sofaloca.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön