19 / 04 / 2024

Sofa Loca nerede?

Sofa Loca nerede?

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Sofa Loca nerede sorusuna Ankara'da Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde cevabı veriliyor. Projede satışlar Kasım ayında başlayacak...



Daireler için ön talep toplanan Sofa Loca nerede sorusuna yanıt olarak  Ankara  Etimesgut deniliyor. Projede toplam 150 adet daire ve 6 adet ticari birim bulunuyor. 


Ankara Sofa Loca'da; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi olan Sofa Loca nerede sorusuna Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında cevabı veriliyor. 


Konutların alanlarının 180 ile 270 metrekare arasında değiştiği SofaLoca projesi, toplam 18 bin 228 metrekare alana sahip. Projede satış sürecine Kasım ayıı içerisinde başlanacak. 


Yüzde 70'i yeşil alan için ayrılan Ankara Sofa Loca Evleri'nde yer alan daireler; 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Sofa Loca nerede sorusuna cevap olarak Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde deniliyor. 


Web: http://sofaloca.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön