19 / 04 / 2024

Sofa Loca ön talep!

Sofa Loca ön talep!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Yüzde 70'i yeşil alana sahip olan Sofa Loca ön talep sürecine başlandı. Emlak Konut GYO'nun Ankara'da hayata geçireceği ilk proje olan Sofaloca projesi, 18 bin 228 metrekare toplam alana sahip...



Dairelerin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen Sofa Loca ön talep hakkında bilgilere değinmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Konutların alanlarının 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiklik gösterdiği SofaLoca  Ankara  projesi toplam 150 adet daire ve 6 adet ticari üniteden oluşuyor.


Ankara Etimesgut bölgesinde hayata geçirilen Sofa Loca ön talep sürecine başlandı. Yüzde 70'i yeşil alan için ayrılan projede yer alan dairelerin satış süreci Kasım ayı içerisinde başlayacak. 


Ankara SofaLoca projesinde; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Sofa Loca ön talep formu içi projenin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Proje,  Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde inşa ediliyor.  


3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerinden oluşan Sofaloca Evleri, 18 bin 228 metrekare toplam alan üzerinde konumlanıyor. Proje, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında yükseliyor. 


Web: http://sofaloca.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön