24 / 04 / 2024

Sofa Loca satış ofisi!

Sofa Loca satış ofisi!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Sofa Loca satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelere yer verilen projenin yüzde 70'i yeşil alan olarak dizayn edildi.



Sofa Loca satış ofisi bilgilerini vermeden önce projeden bahsedelim. Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında yükselen projede 150 tane daire ve 6 tane ticari birim yer alıyor.


Sofa Loca projesi, Ankara'nın Etimesgut bölgesinde yükseliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projenin yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı.


Çeşitli sosyal alanların yer aldığı Sofa Loca projesinde hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, fitness, squash salonu, spor salonları, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark mevcut. 


Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Sofa Loca  Ankara  projesi 18 bin 228 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara'da hayata geçireceği ilk proje olma özelliğine sahip olan Sofa Loca projesinde daire alanları 180 - 270 metrekare arasında değişiyor.


Sofa Loca satış ofisi ile iletişime geçerek proje hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtı alabilirsiniz. Projede ön talep süreci devam ediyor. 


Web: http://sofaloca.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön