19 / 04 / 2024

Sofa Loca'da yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Sofa Loca'da yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Baş Yapı’nın Emlak Konut güvencesiyle Ankara’da hayata geçirdiği projesi Sofa Loca’ya bahar avantajlarla geliyor. Projede yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunulurken, yüzde 50 peşin, kalanı teslimde ödeme gibi imkanlar da mevcut.



Baş Yapı’nın Emlak Konut güvencesiyle Ankara’da hayata geçirdiği projesi SofaLoca’ya bahar avantajlarla geliyor. Firma, yatırımcılara yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunarken, yüzde 50 peşin, kalanı teslimde ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 0,49 faizle 60 ay vade avantajı da sunuyor.


Ankara’nın değerli projelerinden biri olarak öne çıkan Sofa Loca, yüksek standartlarda yaşam vadeden özellikleriyle yatırımcıların öncelikli tercih ettiği proje olarak öne çıkıyor.


Baş Yapı tarafından 126 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.


YÜZDE 1 PEŞİNATLA DAİRE SAHİBİ OLMA FIRSATI!

Lüks ve konforlu detaylarla sahip dairelerin yer aldığı Sofa Loca’da avantajlı fiyatlar yatırımcılara sunuluyor. Fiyatları ekonomik oranda tutan firma, yüzde 1 peşinatla yatırımcıya konut sahibi olma fırsatı sunarken, projede alternatifli ödeme seçenekleri de yer alıyor. 60 ay 0.49 faiz seçeneğinin yanı sıra, kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan Sofa Loca’da yüzde 50 peşin, kalanı teslimde ödeme seçenekleri de yatırımcılara sunuluyor.


YÜKSEK STANDARTLARDA BİR YAŞAM SUNUYOR  


Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Sofa Loca, şehrin prestijli bölgelerinden Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent kavşağında yükseliyor. 


150 lüks konuttan oluşan projede tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde konutların yer aldığı Sofa Loca’da dairelerin metrekaresi 3.800 TL’den başlangıç gösteriyor.

Geniş ve ferah şekilde tasarlanan aile öncelikli konseptin benimsendiği projede, daire büyüklükleri ise 182 ile 286 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


SOSYAL DONATI ZENGİNİ BİR PROJE


Geleneksel Türk mimarisinin izlerini taşıyan Sofa Loca’da akıllı ev konseptinin yanı sıra çevreci özelliklere de yer veriliyor. Projenin yükseleceği 18 bin 228 metrekarelik alanının yüzde 70’i, bitkiler, şelale ve süs havuzlarının yer aldığı zengin peyzajla donatılırken, bazı dairelere 30 metrekare bahçe imkanı da projede sunuluyor.


Çevreci özellikleriyle Ankara’da örnek teşkil edecek projenin her katında atık ayrıştırma sistemi, güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi teknolojik donatılar yer alıyor.

Zengin sosyal donatılarıyla şehrin gözde projeleri arasında yerini alacak olan Sofa Loca’da; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark imkanı da sunuluyor. 



http://sofaloca.com/


Haber Habertürk'te şu şekilde yer aldı


Baş Yapı'nın Emlak Konut güvencesiyle Ankara'da hayata geçirdiği projesi SofaLoca için baharla birlikte yeni ödeme seçenekleri sunulmaya başlandı. 

Firma, yatırımcılara yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunarken, yüzde 50 peşin, kalanı teslimde ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 0,49 faizle 60 ay vade imkânı da sunuyor. Baş Yapı tarafından 126 milyon TL'lik bir yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. 150 lüks konuttan oluşan projede tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 3 +1,4 +1 ve 5+1 tiplerinde konutların yer aldığı SofaLoca'da dairelerin metrekaresi 3.800 TL'den başlangıç gösteriyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan aile öncelikli konseptin benimsendiği projede, daireler 182 ile 286 metrekare arasında değişiyor. 


YÜZDE 70'İ PEYZAJ ALANI

Projenin yükseleceği 18 bin 228 metrekarelik alanının yüzde 70'İ, bitkiler, şelale ve süs havuzlarının yer aldığı zengin peyzajla donatılırken, bazı dairelere 30 metrekare bahçe imkanı da projede sunuluyor. 


Habertürk



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BAŞ Yapı'nın Emlak Konut güvencesiyle Ankara'da hayata geçirdiği projesi Sofa Loca'da bahar avantajı başladı. Firma, yatırımcılara yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunarken yüzde 50 peşin, kalanı teslimde ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 0.49 faizle 60 ay vade avantajı da bulunuyor. 150 lüks konuttan oluşan projede dairelerin metrekaresi 3 bin 800 TL'den başlıyor. 


Vatan





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Baş Yapı’nın Emlak Konut güvencesiyle Ankara’da hayata geçirdiği Sofa Loca’ya bahar avantajlarla geldi. Firma, yatırımcılara yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor

Ankara'nın gözde projelerinden biri olarak öne çıkan Sofa Loca, yüksek standartlarda yaşam vadeden özellikleriyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Baş Yapı tarafından 126 milyon TL'lik bir yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Lüks ve konforlu detaylarla sahip dairelerin yer aldığı Sofa Loca'da avantajlı fiyatlar yatırımcılara sunuluyor. Fiyatları ekonomik oranda tutan firma, yüzde 1 peşinatla yatırımcıya konut sahibi olma fırsatı sunarken, projede alternatifli ödeme seçenekleri de yer alıyor. 60 ay 0.49 faiz seçeneğinin yanı sıra, kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan Sofa Loca'da yüzde 50 peşin, kalanı teslimde ödeme seçenekleri de yatırımcılara sunuluyor.


PRESTİJLİ BÖLGEDE YÜKSELİYOR

Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Sofa Loca, şehrin prestijli bölgelerinden Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampusu'nun hemen yanında, Konutkent kavşağında yükseliyor. 150 lüks konuttan oluşan projede 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde konutlar yer alıyor. Sofa Loca'da dairelerin metrekaresi 3 bin 800 TL'den başlıyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan aile öncelikli konseptin benimsendiği projede, daire büyüklükleri ise 182 ile 286 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Geleneksel Türk mimarisinin izlerini taşıyan Sofa Loca'da akıllı ev konseptinin yanı sıra çevreci özelliklere de yer veriliyor. Projenin yükseleceği 18 bin 228 metrekarelik alanının yüzde 70'i, bitkiler, şelale ve süs havuzlarının yer aldığı zengin peyzajla donatılırken, bazı dairelere 30 metrekare bahçe imkanı da projede sunuluyor. Çevreci özellikleriyle Ankara'da örnek teşkil edecek projenin her katında atık ayrıştırma sistemi, güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi teknolojik donatılar yer alıyor. Zengin sosyal donatılarıyla şehrin gözde projeleri arasında yerini alacak olan Sofa Loca'da fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark imkanı da sunuluyor.



Sabah




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Baş Yapı'nın Ankara'da hayata geçirdiği Sofa Loca yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Yüzde 50 peşin, kalanı teslimde ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 0,49 faizle 60 ay vade avantajı da sunuyor. 150 konutluk projede 3+1,4+1 ve 5+1 tiplerinde daireler yer alıyor. Dairelerin metrekaresi ise 3 bin 800 TL'den başlıyor. 


Dünya


projeye sor



Geri Dön