20 / 04 / 2024

Sofaloca Ankara nerede?

Sofaloca Ankara nerede?

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Sofaloca Ankara nerede sorusuna Ankara Etimesgut bölgesinde cevabı veriliyor. Proje, 18 bin 228 metrekare alana sahip...



Toplam 150 adet daire ve 6 adet ticari üniteden oluşan Sofaloca  Ankara  nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğr detaylarına geçelim. Projede teslimler Aralık 2016'da gerçekleşecek. 


18 bin 228 metrekare alan üzerinde konumlanan Sofa Loca Evleri Ankara, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede ön talep süreci devam ediyor. 


Konutların 180 ile 270 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Sofaloca Ankara nerede sorusuna cevap olarak Ankara Etimesgut bölgesinde deniliyor. 


Ankara Sofaloca projesi; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Satış sürecine Kasım ayında başlanacak olan Sofaloca Ankara nerede sorusuna Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde cevabı veriliyor. 


Web: http://sofaloca.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön