29 / 03 / 2024

Soft One bu yıl 10-12 mağaza açmayı planlıyor

Soft One bu yıl 10-12 mağaza açmayı planlıyor

Confetti Grup, Soft One'la girdiği perakende sektöründe kısa sürede dört mağazaya ulaşmayı başardı



Armani'nin de aralarında bulunduğu birçok dünya markasına 25 yıldan bu yana konfeksiyon üretimi yapan Confetti Grup, Soft One'la girdiği perakende sektöründe kısa sürede dört mağazaya ulaşmayı başardı. Kuruluş yıl sonuna kadar ağırlıklı olarak İstanbul olmak üzere sekiz mağaza daha faaliyete geçirmeyi planlıyor

Armani'nin de aralarında bulunduğu bir çok dünya markasına ve ulusal markaya 25 yıldan buyana konfeksiyon üretimi yapan Confetti Grup, Soft One'la girdiği perakende sektöründe yıl sonuna kadar 12 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.
İlk mağazasını üç yıl önce İzmir'de Forum Bornova Alışveriş Merkezi'nde açan, ikinci şubeyi yine Alsancak'ta faaliyete geçiren Soft One gördüğü yoğun ilgi üzerine üçüncü mağazasını İstanbul'da MetroCity Alışveriş Merkezi'nde hizmete soktu. Önümüzdeki günlerde  Ankara  Ankamall Alışveriş Merkezi'nde de bir mağaza açacaklarını ifade eden Soft Mağazacılık Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Ali Öğüdücü, "Hedefimiz yıl sonuna kadar 10-12 mağazaya ulaşmak. Yeni mağazalarımız da ağırlıklı olarak İstanbul'da olacak" dedi.
Günün moda ürünlerini uygun fiyattan müşterilerine sunduklarını söyleyen Ali Öğüdücü, "Hazır giyim sektöründe eskiden yılda iki üç koleksiyon hazırlanırdı. Şimdi her hafta mağazaya yeni ürün indiriyoruz. Bu sayede müşteriler her geldiklerinde yeni birşeylerle karşılaşıyor. Bu da alışveriş sıklığını artırıyor. Soft One olarak öncelikle yaşamdan keyif alan, modern kadına uygun modeller yapıyoruz" açıklamasında bulundu.
Soft One'da herkese göre birşeylerin olduğunu ifade eden Ali Öğüdücü, "Bizim müşterilerin bir kısmı sezon başında gelir. Her türlü ihtiyaçlarını buradan karşılar ve gider. 500 liraya bir kadının bir sezon giyebileceği giysileri almak mümkün. Ürünlerimiz birbirleriyle de kombine edilebilir. Bunun yanı sıra sık sık mağazaya gelip her gelişinde farklı ürünler alanlar da oluyor. Biz burada bir kadının ihtiyacı olan her türlü ürünü sunuyoruz" diye konuştu. 

Soft Cartlı sayısı artıyor
Sadık bir müşteri kitlelerinin olduğunu ifade eden Ali Öğüdücü, "Sadece İzmir'de 30 bini aşkın Soft Cart sahibimiz var. Müşteriye göre üretimimizi şekillendiriyoruz" dedi.  İzmir  Bornova, Alsancak ve İstanbul Metrocity'den sonra dördüncü mağazayı geçtiğimiz nisan ayında StarCity Alışveriş Merkezi'nde açtıklarını söyleyen Öğüdücü sözlerini şöyle tamamladı: "Bu yıl sonunda 10-12 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz. 15-250 metrekarelik alanlarda mağaza açıyoruz."

Nükhet Duru  koleksiyonu var
Sanatçı Nükhet Duru, Soft One için özel bir marka hazırladı. Soft One by Nükhet Duru adını taşıyan koleksiyon tasarım ağırlıklı modellerle dikkat çekiyor. Koleksiyondaki ürünlerin en büyük özelliklerinden bir tanesi de hem gündüz hem de gece giyilebilmeleri. Soft Mağazacılık Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Ali Öğüdücü,  "Nükhet Duru sanatçı kimliğinin yanı sıra tasarım yönü de kuvvetli bir kişi. Koleksiyonda yer alan tüm ürünleri kendi tasarladı ve atölyesinde dikip mağazalarımıza koydu. Soft One by Nükhet Duru koleksiyonunda yer alan ürünler, bizim ürünlerimizden daha pahalı olmasına rağmen büyük ilgi görüyor" diye konuştu. Ali Öğüdücü, tayt üstüne giyilebilen ekose desenli ürünlerin ve insanı neşelendiren tişörtlerin ilgi gördüğünü anlattı.
Satfiye Yuva Kireçci/Radikal


Geri Dön