26 / 04 / 2024

Soğanlı kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Soğanlı kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı Mahallesi’nde 42 hektarlık alanda hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşları bilgilendirmek için irtibat bürosu açtı.



Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Mahallesi’nde 42 hektarlık alanda hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşları bilgilendirmek için irtibat bürosu açtı.


Kentsel dönüşüm alanında somut adımları tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Bursa’da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, vatandaşlara proje hakkında daha çok bilgi verebilmek adına bölgede bir irtibat ofisi açtı.


Açılan irtibat ofisini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan, gelen vatandaşlara proje hakkında da bilgiler veren Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. İlçenin 10 farklı bölgesinde yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarından en önemlisi ve Bursa’daki dönüşüme öncülük edecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını tamamlayarak, 1. etap 1. kısmın ihalesini de gerçekleştirdik. Bölgede yapılacak olan proje hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek, onlara yaptığımız çalışmayı anlatmak için mahallemizde bir irtibat ofisi açtık. Buradaki amacımız, vatandaşımızla diyalog içinde olup projelerimizi tanıtmak ve burada inşa edeceğimiz yeni Soğanlı hakkında bilgiler vermek. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından temelini atacağız. Günümüz modern mimarisi ile inşa edilecek binalar hızla yükselecek” dedi.



Hürriyet Yerel




Geri Dön