18 / 04 / 2024

Söğütlü'ye 37 milyon liralık yatırım yapılacak!

Söğütlü'ye 37 milyon liralık yatırım yapılacak!

Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, altyapıda sorunsuz bir ilçe hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Toçoğlu, ilçenin geleceğine 37 milyon liralık yatırım kazandıracaklarını ifade etti.



Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, altyapıda sorunsuz bir ilçe hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Söğütlü'de açık kanal sorununu tarihe karıştırdıklarını aktaran Toçoğlu, ilçenin geleceğine 37 milyon liralık yatırım kazandıracaklarını ifade etti. 


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Başkan Toçoğlu şunları söyledi; "İlçe belediyemizle koordineli bir şekilde çalışarak Söğütlü'de önemli hizmetleri hayata geçirdik. Bin 400 metrekare alan üzerine kafeterya, dinlenme ve oyun alanları bulunduğu modern bir sosyal tesis inşa ettik. Çalışmalarımız kapsamında Fındıklı grup yolu üzerindeki Tokmaklı Köprüsü'nde genişletme çalışması yapacağız. Böylece güzergâhta trafiğin daha güvenli bir şekilde akmasını sağlayacağız. İlçemiz için planlanan yatırımlarımız kapsamında ise 37 milyonluk yatırımla ilçeye içmesuyu ve kanalizasyon hattı ile atıksu arıtma tesisi inşa edeceğiz." 


KOKU ORTADAN KALKTI 

"Geçtiğimiz aylarda ilçemizde yerleşim alanları arasında açık kanallar için 600 metrelik betonarme geçiş inşa ettik. 


Böylece hemşerilerimizin özellikle yaz yazlarında yaşadığı koku sorununu ortadan kaldırmış olduk. Kanal geçişlerinde ikinci etap çalışmalarımız Fındıklı grup yolu üzerinde başladı. Bu çalışma kapsamında da 520 metrelik kanal geçişi inşa edeceğiz. Sakarya'da açık kanal diye bir sorundan bahsedilmeyecek." 


600 BİN TON ASFALT 

"Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi olarak işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Söğütlü'nün standartlarını yükselteceğiz. İlçemizde inşa edilecek OSB'nin çalışmaları da devam ediyor. 


Bu projeyle Söğütlü'nün istihdam olanakları da genişleyecek. Söğütlü'nün geleceğini inşa ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yılda 276 milyon kredi kullanıyoruz. Kullandığımız kredi ile tüm ilçelerimize hizmet götürüyoruz. 


Ayrıca asfalt şantiyemizle yıllık asfalt üretim kapasitemizi 600 bin tona çıkarıyoruz. İnşallah yeni sezonda şehrin dört bir yanını asfaltlayacağız." 


İYİ BİR DİYALOG 

"Göreve geldiğimizden beri muhtarlarımızla iş birliği içerinde çalışıyoruz. Ger çekleştirmiş olduğumuz toplantılarda muhtarlarımızın taleplerini dinliyoruz. Sakarya'da toplamda 664 muhtarımızla iyi bir diyaloğumuz var. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda tüm ilçelerimize hizmetlerimizi sunuyoruz. Muh farlarımız mahalleler ve belediye arasında köprü görevi görüyor." 


Sakarya Adapostası Gazetesi


Geri Dön