19 / 04 / 2024

Söğütözü Via Twins projesi iş adamlarına tanıtıldı!

Söğütözü Via Twins projesi iş adamlarına tanıtıldı!

Bayraktar İnşaat'ın Söğütözü'nde yer alan Via Twins Projesi, 12 saat süren lansman ile basına tanıtıldı. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, açıklamalarda bulundu.



Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, 33 katlı 2 kule ve kuleleri birbirine bağlayan bir bloktan oluşan Via Twins'te 66 ila 193 metrekare aralığında kullanım alanlarına sahip toplam 200 adet A+ ofisin bulunduğunu kaydetti. Bayraktar, akıllı binanın maddi olduğu kadar manevi enerjiyi de koruyan sistemlerle donatıldığını ifade ederek, bu sistemlerle maksimum enerji tasarrufunun sağlandığını vurguladı. 



Bayraktar, binanın ilk 10 katına uluslararası bir oteller zincirinin talip olduğunu söyledi. Bayraktar, yüksek standartlardaki ofislerin her birinin akıllı bina otomasyon sistemleriyle donatıldığını söyledi. Bina içerisine 250 adet güvenlik kamerası yerleştirildiğini, kartlı güvenlik sistemlerinin altyapüarının kurulduğunu aktaran Bayraktar, "İkiz kulelerin her birinde acil durumlarda kullanıma açık birer helikopter pisti yer alırken, bina girişinde 160 metrekarelik şık karşılama lobisi, ana girişin dışında VIP girişi oluşturuldu" ifadelerini kullandı. Bayraktar, akıllı binanın maddi olduğu kadar manevi enerjiyi de koruyan sistemlerle donatıldığını ifade ederek, şunları söyledi; "Yeşil enerji modelleri kullanılan binada, aynı anda hem ısıtma hem de soğutma sistemini çalıştırabileceğiniz dört borulu fan-coil sistemi kuruldu. 



Maksimum seviyede enerji tasarrufu sağlayan Water Source Heat Pump sistemi kullanıldı. Binanın dış cephe camları, güneş ışınlarını kırıcı özelliği ile enerji tasarruflu olarak imal edildi ve yurtdışından özel olarak ithal edildi. Türkiye'de ilk defa kullanılan, yüzde 60 daha etkin güneş kontrolü yaparak ısıtma ve soğutma masraflarından tasarruf sağlayan Guardian Sunguard High Performence Bright Green 40/29 camlar kullanıldı." Via Twins projesinde ofis fiyatlarının 460 bin ila 1.3 milyon TL aralığında değişirken, katılımcüara lansmana özel yüzde 35 indirim uygulandı. 



Dünya


Geri Dön