23 / 04 / 2024

Solar Kent, tüm enerjisini güneşten alacak!

Solar Kent, tüm enerjisini güneşten alacak!

Esenyurt'ta inşasına başlanan Solar Kent, güneş enerjisiyle kendi enerjisini üretecek



44 yıllık Aydınlı Grubu Solarkent projesiyle konut sektöründe de iddialı. Esenyurt'ta inşasına başlanan Solar Kent, güneş enerjisiyle kendi enerjisini üretecek. Elde edilen enerji Solarkent'in ısınma ve aydınlanma ihtiyacını karşılayacak. Solarkent projesinde fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor. Aydınlı Grup tarafından İstanbul'un yeni ilçesi Esenyurt mevkiinde 28 bin metrekarelik alan üzerinde inşaatına başlanan Solar Kent, 31 katlı 4 blokta toplam 866 adet daireden oluşuyor.

Enerji tasarrufuyla çevre dostu yapılar
Aydınlı Grup'un inşaat sektöründeki ilk projesi olan Solar Kent enerji tasarrufuyla ülke ekonomisine katkıda bulunacak. Küresel ısınma ve enerji kaynaklarının hızla tükenmesinden minimum düzeyde etkilenmek amacıyla tasarlanmış olan proje ev sahiplerine kesintisiz enerji ve çevre dostu yapılar vaat ediyor. Kullandığı üstün teknoloji sayesinde çevresine zarar vermeden enerji ihtiyaçlarına katkıda bulunacak üretimi kendisi sağlayacak olan Solar Kent, güneş enerjisinden elde ettiği güçle enerjiyi, ısınma ve aydınlanma gibi alanlarda kullanıma sunarak, duyarlı konut sahiplerinin cebini korurken geleceklerine de temiz bir yatırım yapma fırsatı sunuyor.

Projede 1+1 daireler tükendi
Satışına başlanan Solar Kent'te 1+1 dairelerin şimdiden tükendiği belirtiliyor. Projede 101 metrekarelik 2+1'ler 170 bin TL ila 213 bin TL'ye, 128 metrekarelik 3+1'ler ise 212 bin 800 TL ile 261 bin 66 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Aydınlı Grup kendi bünyesinde yüzde 20 peşinat ve 6 ay sonra yapılacak yüzde 10'luk ara ödemeyle 60 aya vade farksız taksit imkanı da sunuyor. Ayrıca sıfır peşinatla, 24 ay sonra teslimde yapılacak yüzde 30'luk ara ödemeyle, 120 aya yüzde 0,99 faiz oranıyla anlaşmalı bankalardan konut kredisi de kullanılabiliyor. Projenin en geç 2011 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Geniş sosyal imkânı ile dikkat çekiyor
Solar Kent'te gündelik alışveriş mekanları, açık ve kapalı toplam 1125 araçlık otopark, mescid, toplam 11 bin 500 metrekare yeşil alan, tüm site çevresini dönen 1 kilometreye yakın yürüyüş parkuru, 3 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, süs havuzları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol sahaları, halı saha, tenis kortları, fitness center ve sauna bulunuyor.
Sabah Emlak

0212 450 03 21
www.solarkent.com

Solar Kent'te 170 bin TL'ye! 60 aya sıfır faizle!


Geri Dön