19 / 04 / 2024

Şölen Çikolata, Yayla Yatırım ile gayrimenkul sektörüne girdi!

Şölen Çikolata, Yayla Yatırım ile gayrimenkul sektörüne girdi!

Yayla Yatırım, ilk projesinde İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde 17 dönüm arazi üzerine rezidans, mağaza ve ofis inşa ediyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor...



Şölen Çikolata, Yayla Yatırım ile gayrimenkul sektörüne adım attı. Yayla Yatırım, ilk projesinde İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde 17 dönüm arazi üzerine rezidans, mağaza ve ofis inşa ediyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor. 


17 dönüm arazi üzerine inşa edilecek Denge Güneşli, İstanbul'un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda yer alıyor. Yayla Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, yeni bir sektöre adım atmaktan dolayı heyecanlı olduklarını ifade ederek, "Titiz çalışmalarla kurduğumuz Yayla Yatırım ile yolculuğumuza İstanbul'dan başladık. İstanbul'un önemli bir noktasında inşaat süren projemizle sektörün önemli bir oyuncusu olmaya hazırlanıyoruz. Bu süreçte bizim markalarımızın doğduğu ve tüm dünyanın kapılarını bize açan Gaziantep'in bizdeki yeri her zaman çok ayn olacak." dedi. 



Nurallah Kaya/Zaman


Geri Dön