25 / 04 / 2024

SOM Gayrimenkul Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı

SOM Gayrimenkul Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı

SOM Gayrimenkul Değerleme, KalDer, Türkiye Kalite Derneği ile İyiniyet Bildirgesi'ni imzalayarak Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı.



SOM Gayrimenkul Değerleme, EFQM temel kavramlarını kurum kültürüne dönüştürerek yaygınlaştırmayı hedefleyen bu sivil toplum hareketi içinde, KalDer'in yönlendirdiği eğitim programlarını, her düzeyde gerçekleştirdikten sonra, "mükemmellik özdeğerlemesi"ni sisteme dönüştürecek ve sürekli kılacak yapılanmayı tamamlayacak.

2007 yılında ISO 9001:2000 Kalite Belgesi almaya hak kazanan SOM Gayrimenkul Değerleme, Toplam Kalite Yönetimi'ni, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) kriterlerine uygun biçimde yapılandırmıştı. Toplam Kalite Yönetimi'nin küçük ve orta büyüklükteki işletmelere, kamu sektöründen sivil toplum kuruluşlarına kadar her alana yayılmasını hedefleyen KalDer de, bu hedef doğrultusunda performans iyileştirme stratejisi olarak; EFQM "Mükemmellik Modeli'ni esas alan Özdeğerlendirme" yöntemlerini benimsiyor.
Eğitim, özdeğerlendirme ve iyileştirme...
KalDer'in yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla başlattığı Ulusal Kalite Hareketi'ne, ilk aşamayı oluşturan İyiniyet Bildirgesi'ni imzalayarak katılan SOM Gayrimenkul Değerleme, böylece EFQM'ın temel kavramlarını kendi şirket organizasyonunda benimseme ve yaşama geçirme konusunda kararlı olduğunu onaylamış oldu. SOM Değerleme, Toplam Kalite Yönetimi konusunda KalDer tarafından olgunluk aşamasının belirlenmesinin ardından önerilen eğitim programını tamamlayarak, özdeğerlendirme ve iyileştirme süreçlerini gerçekleştirecek.

Geri Dön