25 / 04 / 2024

SOM Gayrimenkul'un fotoğraf yarışmasında ödüller veriliyor

SOM Gayrimenkul'un fotoğraf yarışmasında ödüller veriliyor

SOM Gayrimenkul Değerleme Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda, sanatın şehre yansıyan en güzel anları ölümsüzleştirildi



Internetten yapılan oylamayla, bu yılki teması "Kentte Sanat" olarak belirlenen SOM Gayrimenkul Değerleme Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda, sanatın şehre yansıyan en güzel anları ölümsüzleştirildi. 11 Kasım'da sonuçlanan yarışmada eserleri dereceye giren fotoğraf sanatçıları, 16 Aralık'ta İstanbul Karaköy'deki Schneidertempel Sanat Merkezi'nde düzenlenecek sergi açılışında, törenle ödüllerini alacaklar. 

SOM Gayrimenkul Değerleme bu yıl ikincisini düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması, amatör ve profesyonel çok sayıda fotoğraf sanatçısının katılımı ile gerçekleştirildi. Yarışmada, bu kez "Kentte Sanat"ın eşsiz güzellikleri objektiflere yansıdı. Fotoğraf sanatçıları, şehrin farklı noktalarındaki sanatsal faaliyetleri farklı bakış açıları ile ölümsüzleştirdi. Yarışmadan elde edilen gelir, geçen yıl olduğu gibi yine SOM Gayrimenkul Değerleme tarafından Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlanarak, önemli bir sosyal katkı sağlanacak. 

SOM Değerleme Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda, bu yıl da önemli fotoğraf sanatçılarının yer aldığı jürinin oylarıyla dereceye giren fotoğraflar, 16 Aralık'ta Schneidertempel Sanat Merkezi'nde düzenlenecek özel sergide İstanbullular ile paylaşılacak. Serginin açılışında düzenlenecek ödül töreninde, başarı plaketleri ile birlikte, birincilik ödülü olan 1.500 TL, ikincilik ödülü 1.000 TL ve üçüncülük ödülü 750 TL de sahiplerini bulacak. 


Geri Dön