25 / 04 / 2024

Soma Grubu'nun yeni CEO'su Mehmet Özdemir oldu!

Soma Grubu'nun yeni CEO'su Mehmet Özdemir oldu!

Bugüne kadar uzman kadroları ile nitelikli yüksek yapılar, endüstriyel yapılar ve enerji yapılarının anahtar teslim inşaat ve montajına odaklanan Soma Grubu'nun yeni şirketinde CEO'luk koltuğu Mehmet Özdemir'e teslim edildi



Madencilik sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Soma Grubu,' inşaat alanındaki faaliyetlerini daha kurumsal bir yapıya büründürmek amacıyla kurduğu Soma inşaat'a CEO buldu.

Bugüne kadar uzman kadroları ile nitelikli yüksek yapılar, endüstriyel yapılar ve enerji yapılarının anahtar teslim inşaat ve montajına odaklanan Soma Grubu'nun yeni şirketinde CEO'luk koltuğu Mehmet Özdemir'e teslim edildi. Katar, Balkanlar ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinde iş geliştirme faaliyetleri gösteren Soma inşaat halen Tilaga A.şž tarafından istanbul Maslak'ta geliştirilen 59 katlı Spine Tower projesinin ana yükleniciliğini üstlenmiş bulunuyor.

Özdemir, Yıldız Teknik Üniversitesi inşaat Mühendisliği bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Özdemir, Florida State Üniversitesi'nde işletme yüksek lisansı yaptı. Aynı yıl saha mühendisi olarak başladığı meslek yaşamında, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarının, yurt içi ve yurt dışı çeşitli kademelerinde görev aldı.

Ekonomist


Geri Dön