16 / 04 / 2024

Sompo Japan Sigorta'dan artı konut sigortası!

Sompo Japan Sigorta'dan artı konut sigortası!

Sompo Japan Sigorta, sektörün en kapsamlı ürünlerinden biri olan Artı Konut Sigortası’nı müşterileriyle buluşturuyor. Poliçeyle birlikte kira kaybı ile enkaz kaldırma ve ikametgâh değiştirme masrafları da güvence altına alınıyor



Tek poliçeyle birçok farklı riske karşı teminat sağlayan Artı Konut Sigortası’yla eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynalar yangın, hırsızlık, dâhili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı sigortalanıyor. Poliçeyle birlikte kira kaybı ile enkaz kaldırma ve ikametgâh değiştirme masrafları da güvence altına alınıyor.


Poliçe sahipleri, 7/24 asistans hizmetlerinden de faydalanabiliyor. Artı Konut Sigortası, poliçe sahiplerine birçok avantaj sunuyor. Konuttaki beklenmedik kazalardan doğan zararların yanı sıra, Artı Konut Sigortası’yla konutun dışında sigortalının veya sigorta kapsamındaki bir yakınının kapkaça uğraması sonucu oluşabilecek maddi zararlar da karşılanıyor. Alışveriş sırasında mağaza ürünlerine verebilecek zararlar da poliçe kapsamında bulunuyor.  


 


Star 


Geri Dön