25 / 04 / 2024

Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları!

Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları!

Firma: Cathay İnşaat

Proje: Sone İstanbul

Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul Evleri'nde inşaat çalışmaları önümüzdeki Kasım ayı içerisinde başlayacak...




Cathay Group tarafından hayata geçiriliyor olan  Sone İstanbul  projesi İstanbul Küçükçekmece'de Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Sone İstanbul Basın Ekspres projesinde konut, otel ve ticari alanlar yer alıyor.


Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. 35 bin 265 metrekare alanda inşa edilecek olan Sone İstanbul projesi 5 blok olarak planlandı. Projenin inşaatı kasım ayında başlayacak.


Sone İstanbul projesinde konut teslimleri Aralık 2017 yılında yapılacak. Sone İstanbul projesi Courtyard Hotel'in karşısında yer alan eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde hayata geçiriliyor. Projede 1067 adet konut olacak.


Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları metrekare olarak 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor. Sone İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Projede spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor.




Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön