26 / 04 / 2024

Sone İstanbul projesi nerede?

Sone İstanbul projesi nerede?

Firma: Cathay İnşaat

Proje: Sone İstanbul

Sone İstanbul projesi nerede? Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Sone İstanbul'da konut, otel ve dükkanlar olacak...




Sone İstanbul projesi, Cathay Group tarafından İstanbul Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Konut, otel ve ticari alanlardan oluşan  Sone İstanbul  projesinde 1067 adet daire olacak. Projede ayrıca 5 yıldızlı bir otel işletmesi olacak.


Toplam 5 blok olarak tasarlanan Sone İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri sunuluyor. Sone İstanbul projesinde 1+1 ve 2+1 daireler öncelikli olarak satışa sunuldu. Sone İstanbul'da daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılacak.


Cathay Sone İstanbul projesinde ticari alanlar 2016 yılının ilk yarısında satışa açılacak. Sone İstanbul fiyat listesi 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor.



Sone İstanbul projesi nerede? 


Sone İstanbul projesi, Küçükçekmece Muammer Aksoy Caddesi üzerinde, Courtyard Hotel'in karşısındaki büyük boş arazide hayata geçirilecek.



Sone İstanbul projesi nerede?


Sone İstanbul projesi nerede?


Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön