26 / 04 / 2024

Soner Çetin: İnşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım!

Soner Çetin: İnşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, imar düzenlemelerine sürekli dava açan Hazine yetkililerine " Gelin uzlaşalım ve inşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım " diye çağrı yaptı.




Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, imar düzenlemelerine sürekli dava açan Hazine yetkililerine "Gelin uzlaşalım ve inşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım" diye çağrı yaptı. Çetin, okuluyla ilgili sorunu anlatan öğrenciyi "Sana da seni doğurana da helal olsun" diyerek kutladı. 


"ÇUKUROVA BELEDİYESİ PARLAYAN YILDIZ" Çukurova Belediye'sinde her cuma düzenlenen Halk Günleri'nin 12.'sine Başkan Soner Çetin'in Hazine'ye yönelik çağrısı, Belediye Evleri'nde yapılacak kentsel dönüşüm ve Muhammed Ali Barlas adlı öğrencinin "Okulumuz yağışlarda suyla doluyor" diyerek sorununu anlatması damga vurdu. Son iki buçuk ay içinde yapılan hizmetleri anlatarak Halk Günü'nün açılışını yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Çukurova Belediyesi şu anda tüm belediyeler içinde Türkiye'nin parlayan yıldızı. Halkla iç içe ve halka dokunan sosyal demokrat anlayışımızı tüm Türkiye takdir ediyor" diye konuştu. 


"EL İNSAF! DAVA AÇMAYI BIRAKIN ARTIK!" Kabasakal'da dile getirilen bir sorun üzerine Başkan Soner Çetin, Hazine yetkililerinin hemen her düzenlemeye karşı dava açarak sorunu içinden çıkılamaz hale getirdiğine dikkat çekti. Yetkililere "El insaf! Dava açmayı bırakın artık, gelin uzlaşalım" diye çağrı yapan Çetin şöyle dedi: Hazine'nin açtığı 300 tane dava var. Hazine'nin işi vatandaşın işine taş koymak değil. Dava açanlara değil, dava açmaya mecbur eden yetkililere sesleniyorum: GeIin uzlaşalım, inşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım. Sayın Valimiz Mustafa Büyük'le de görüştük, kendisi de çözüm arayışı içinde. Belediye Evleri sakinleri için ciddi endişe kaynağı olan kentsel dönüşüm sorunu 12. Halk Günü'nde bir kez daha tartışıldı. "Nasıl bir dönüşüm olacak?" sorusuna Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in verdiği net ve kesin yanıt alkışlarla karşılandı: İmar sorunu yüzünden müteahhitlerin ve inşaat sektörünün ne çektiğini, esnafın ne halde olduğunu iyi biliyorum. Şu imar sorunu bitsin ve Belediye Evleri'nde dönüşüm başlasın, taşeron çalışacaksa Adana'dan, işçi alınacaksa Adana'dan, malzeme alınacaksa Adana'dan olmasını şart koşacağım. Endişe etmeyin 1 taşla 6-7 kuşu birden vuracağız." 



Adana Ekspres




Geri Dön