28 / 03 / 2024

Soner Çetin: Prestijli birçok proje ürettik!

Soner Çetin: Prestijli birçok proje ürettik!

Görevde yaklaştığı 1 yılını özetle anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kısa süre içinde Türkiye'de ilk sayılabilecek önemli birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.



Güneyli Bölge Temsilciliğine nezaket ziyaretinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Bölge Temsilcisi Erdal Çelik ve Haber Koordinatörü Aliye Gültekin ile sohbet etti. Çetin, " İlkleri yapmaya çalışıyoruz" dedi. 




Görevde yaklaştığı 1 yılını özetle anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kısa süre içinde Türkiye'de ilk sayılabilecek önemli birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşümden söz eden Çetin, projenin Adana'ya bir defada yapılan en büyük yatırım olduğunu söyledi. Çetin, "Bu 4 milyar TL'lik bir yatırım olacak. Bir defada yapılan en büyük yatırımlardan bir tanesi" dedi. 'Bizim yaptığımız çalışmalar sadece Adana'da değil, Türkiye'de konuşuluyor' diyen Çetin, şunları kaydetti" Görev süremde 1 yılımı dolduruyorum. Kısa sürede yaptıklarımıza bakınca başarılı olduğuma inanıyorum. Bu kadar kısa zamanda yapmış olduğumuz çalışmalar geleceğin bir göstergesi. Aslında bizim çalışmalarımız bir anlamda çıtayı da yükseltiyor. Hizmetlerimizin diğer belediye başkanlarından beklentiyi biraz arttırdığı da tartışılmaz." 1 YILINI ANLATACAK Sosyal çalışmalara hızla devam ettiğini de belirten Çetin, "Makam koltuğumuzu bahçeye indirdik, halkın karşısına çıktık. 'Hizmet gelmiyor mu gelmiyor mu? Siz söyleyin, biz yapalım. Belediye çalışanı size karşı ilgisizse, bileyim. Ne istiyorsanız söyleyin, içinizde kalmasın' dedik. Her Cuma günü onlarla buluşuyoruz. 1 gün halkla, 6 gün sahadayız" şeklinde konuştu. Çetin, ayrıca görevdeki 1 yılını bu Salı günü yapacağı basın toplantında kamuoyu ile paylaşacağını bildirdi. 



Habertürk Güneyli


Geri Dön