26 / 04 / 2024

Soner Çetin: Proje getirene kapımız açık!

Soner Çetin: Proje getirene kapımız açık!

İmarda Bakanlık onayının ardından başlama olasılığını anlatan Başkan Soner Çetin, AGİAD tarafından geliştirilen MarinaPort Projesini desteklediklerinin altını çizdi. Soner Çetin 'Proje getirene kapımız açık ' dedi.



Kangren haline gelmiş imar sorununu çözmek üzere olduklarını, Belediye Evleri'ndeki kentsel dönüşümün Bakanlık onayının ardından başlama olasılığını anlatan Başkan Soner Çetin, AGİAD tarafından geliştirilen MarinaPort Projesini desteklediklerinin altını çizdi. "Biz her türlü projeye hazırız" diyen Çetin şunları söyledi: MarinaPort'un yapılabilmesi için Büyükşehir Belediyesi ve DSİ ile ortak hareket etmemiz gerekiyor. Biz ayakları yere basan proje getiren herkese kapımızı açtık, projesi olanın alnından öpmeye hazırız. 


HER YERE KATKI YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ 


Seyhan'da E-5 Karayolunun güneyindeki Metal Sanayi Sitesi'ne giden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "İşyerleriniz Seyhan'da ama çoğunuz Çukurova'da yaşıyor; aynı havayı teneffüs ediyoruz" diye seslendiği esnafa "Biz Adana'nın her yerine ulaşmaya, katkı yapmaya çalışıyoruz. İbadethaneler ve okullara, köylere destek çıkıyoruz" diye konuştu. 


Adana Egemen


Geri Dön