18 / 04 / 2024

Sonlanan Uluslararası Turizm Günlerinde ücretsiz bilet!

Sonlanan Uluslararası Turizm Günlerinde ücretsiz bilet!

Etkinliğin son gününde, Türk Havayolları tarafından Türkiye'nin herhangi bir kent için ücretsiz olarak verilen 2 bilet için çekiliş yapıldı. Saraybosna'da 8 Mayıs'ta başlayan Uluslararası Turizm Günleri etkinliği sona erdi.



Başkent Saraybosna'daki Skenderiya Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğin son gününde, Türk Havayolları (THY) tarafından Türkiye'nin herhangi bir kenti için ücretsiz verilen 2 bilet için çekiliş yapıldı. Ücretsiz biletleri kazanan Beçir Maciç ve Seada Sliniç'e biletleri, THY Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu ve Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşaviri Cengiz Aydın tarafından verildi. 


THY Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu, THY'nin yaklaşık 18 yılı Saraybosna'ya uçuş gerçekleştirdiğini belirterek, kısa süre önce Saraybosna Havaalanı'ndan İstanbul'daki Sabiha Gökçen Havaalanı'na uçuşların başladığını kaydetti. Kansu, "THY olarak her yıl Uluslararası Turizm Günleri etkinliğine katılıyoruz. Etkinliği son gününde, İstanbul üzerinden gidecek Türkiye'nin herhangi bir kentine 2 biletin çekilişini yaptık. Türkiye ve kültürünün tanıtımı açısından bunun önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. 


Başkent Saraybosna'da 8 ile 11 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen turizm günlerine, Bosna Hersek başta olmak üzere Türkiye, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Makedonya, Bahreyn ve İtalya'dan katılımcılar geldi.


Anadolu Haber Ajansı


Geri Dön