25 / 04 / 2024

Sosyal Güvenlik Kurumu 6 ilde 12 gayrimenkulünü satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu 6 ilde 12 gayrimenkulünü satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara, İstanbul, Batman, Adana, Elazığ ve Tekirdağ'da 12 gayrimenkul satacak. Ankara'da 2, İstanbul'da 2, Batman'da 2, Adana'da 3, Elazığ'da 1, Tekirdağ'da 2 olmak üzere toplam 12 gayrimenkul bulunuyor..



Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara, İstanbul, Batman, Adana, Elazığ ve Tekirdağ'da 12 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da 2, İstanbul'da 2, Batman'da 2, Adana'da 3, Elazığ'da 1, Tekirdağ'da 2 olmak üzere toplam 12 gayrimenkulü açık artırmayla satacak. Teklif ve belgeler, İhale günü, İhale saatine kadar ihalenin yapılacağı Adakale Sokak Kızıl ay/Ankara (Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı) adresine teslim edilecek. İhale Komisyonuna bizzat müracaat edilerek ihaleye iştirak edilecek. 

Posta ve başka yöntemlerle ihaleye iştirak edip ihaleye katılmayan teklif sahibinin teklifi son ve kesin teklif olarak kabul edilecek. İhale gün ve saatinden sonra İdareye ulaşan teklif ve belgeler değerlendirmeye alınmayacak. Söz konusu muhammen bedel 193 bin TL ile 22 milyon TL arasında olacak. 

İhale 16-17 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirecek. 


Elazığ Birlik


Geri Dön