28 / 03 / 2024

Soyak Bahçeşehir 2011 Projesi'nde fiyatlar güncellendi! 406 bin TL'ye 3+1 bahçe teraslı dubleks!

Soyak Bahçeşehir 2011 Projesi'nde fiyatlar güncellendi! 406 bin TL'ye 3+1 bahçe teraslı dubleks!

Soyak Bahçe & Bahçe Projesi'nde   dubleks ve tripleks bahçeli toplam 294 konut yer alacak.  Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları güncellendi. Güncellenen tabloya göre konutların fiyatları 406 bin TL'den başlıyor ve 710 bin TL'ye kadar yükseliyor



Soyak Bahçe & Bahçe, Soyak Yapı İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 50 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan proje kapsamında dubleks ve tripleks bahçeli toplam 294 konut yer alacak.

Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları güncellendi. Güncellenen fiyat listesine göre 3+1 bahçe teraslı dublekslerin fiyatları 406 bin TL ile 516 bin TL arasında değişiyor. 5+1 bahçe triplekslerin fiyatları ise 570 bin TL'den başlıyor ve 710 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede 3+1 bahçe teraslı dubleksler için 101 bin 500 TL'lik peşinat veriliyor ve 2 bin 685 TL'lik taksitlendirme yapılıyor. 5+1 bahçe tripleksler için ise 142 bin 500 TL'lik peşinat veriliyor ve 3 bin 709 TL'lik taksitlendirme yapılıyor.

Bahçeşehir'de yer alan proje kapsamında 2 farklı tip konut seçeneği bulunuyor. Bu konutlar 3+1 bahçe teraslı dubleks ve 5+1 bahçe tripleks olarak tasarlandı. Projede yüzde 25 peşinat veriliyor ve geri kalanı 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Proje kapsamında konut teslimlerinin 2013 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Soyak Bahçe & Bahçe 'de hak sahiplerine ankastre beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Lüks tasarıma sahip projede; kapalı otoparklar, yeşil bambu tasarımlı özel bahçeler, fitness salonu, yüzme havuzu, spa ve masaj odası, basketbol sahası ve çocuklara özel oyun odasının yanı sıra kafe, havuz bar ve çatı bar yer alıyor.

Projeye ulaşmak için iki farklı yöntem bulunuyor. TEM Otoyolu'ndan gidecekler için;

Tem Otoyolu 'ndan Mahmutbey Gişeleri 'ni geçerek Edirne istikametine doğru devam edilir ve Ispartakule çıkışından çıkılır. Ispartakule gişeleri geçilir ve Bahçeşehir tabelaları takip edilerek 2 kilometre sonra döner kavşağa gelinir. Döner kavşaktan karşıya geçilir ve 300 metre sonra satış ofisine ulaşılır.

E5 Otoyolu'ndan gidecekler için;

E5 otoyolunun İstanbul istikametinde giderek Haramidere rampasını indiğinizde; Edirne - Bahçeşehir sapağından girerek, köprü üzerinden Edirne otoyol bağlantı yoluna girilir. Yaklaşık 8 km sonra Bahçeşehir sapağından girilir ve yan yol takip edilerek Bahçeşehir merkezine gelinir. Süzer bulvarından aşağı yönde ilerlenir avni akyol caddesine girilir yolun sonundan kavşaktan sola dönülür ve 300 m sonra satış ofisine ulaşılır.

444 0 795

http://www.soyak.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön