24 / 04 / 2024

Soyak Bahçeşehir'de daireler Cuma günü satışa çıkıyor!

Soyak Bahçeşehir'de daireler Cuma günü satışa çıkıyor!

Soyak Bahçeşehir Projesi'ne başlandı. Daire satışlarının 24 Haziran, Cuma günü yapılması planlanıyor. Soyak'ın yeni projesi, Bahçeşehir'de yer alacak. Soyak'ın yeni projesi özellikle bahçe konsepti ile ön plana çıkacak...



Soyak'ın hayata geçireceği Soyak Bahçeşehir Projesi'ne başlandı. Daire satışlarının 24 Haziran, Cuma günü yapılması planlanıyor. Soyak'ın yeni projesi, Bahçeşehir'de yer alacak. Proje diğer Soyak projeleri gibi zengin sosyal alanlardan meydana gelecek. Proje kapsamında uygun konut fiyatları ve seçeneklerinin yanı sıra bahçe konsepti ön plana çıkacak.

Yeşil alanları, alışveriş merkezleri, sosyal tesisleri, tenis kortları, kafeleri, yüzme havuzları, spor tesisleri ve altyapısı ile bir bütün olarak projelendirdiği konutlarda Soyak, sadece kendi alanları ile sınırlı kalmıyor. Yakın çevresinde de yasam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunuyor.

Soyak'ın bu projesi de şehrin bunaltıcı havasından ve gürültüsünden uzak, 24 saat güvenlik hizmeti ve görüntülü interkom sistemiyle tasarlanıyor.

Soyak, çocuklarımızın da güvenle oynayabilecekleri ve eğlenebilecekleri her türlü kaliteli ve güvenli yaşam olanakları sunuyor. Güzel ve etkileyici peyzajlarıyla da projelerine kalite ve renk katan Soyak otopark konusunda da en optimum çözümleri site sakinlerine sunuyor.
Soyakın site yönetimleriyle birlikte oluşturulan sinerji sayesinde; Soyakda yaşayanlar kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif faaliyetlerde bir araya geliyor...

http://www.soyak.com.tr/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön