19 / 04 / 2024

Soyak Evostar görücüye çıktı! 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Soyak Evostar görücüye çıktı! 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Soyak, 50. Yılında İstanbulun hızla gelişen merkezlerinden Halkalıda yeni bir projeye daha imza atıyor. Modern, doğa ile dost bir ortamda konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat eden 1000 konutluk Soyak Evostar, Halkalının yükselen yeni yıldızı olacak!



Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde yüksek standartlı ve öncü projeleri hayata geçiren  Soyak; İstanbul Halkalıda yeni bir yaşamın kapılarını Soyak Evostar projesi ile açıyor. Soyak, sürdürülebilir kalite anlayışıyla geliştirdiği modern teknoloji imkânlarıyla donatılan Soyak Evostarı da ilk fiyat avantajıyla İstanbulluların beğenisine sunuyor.

Soyak kalitesiyle Evostarda tanışın, ilk fiyat avantajını kaçırmayın

Soyak; doğa ile iç içe bir ortamda huzurlu, konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam vaat eden Soyak Evostarın lansmanını, 4 Ekim Salı günü, Sait Halim Paşa Yalısında basın toplantısı ile gerçekleştirdi. Soyak Evostarın uygun fiyat avantajı ile ev almak ve yatırım yapmak isteyenleri beklediğini belirten Soyak Holding CEOsu M.Emre Çamlıbel, projeyi şu sözlerle tanıttı: Almaya ve yaşamaya değer bir Soyak klasiğini yine Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz konut projelerimizle, yeni nesil yaşam ihtiyaçlarına yönelik ideal ev konseptini yaratarak, müşterilerimizin de beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Bu projemizle birlikte Soyakın Halkalı'ya olan yatırımı 6000 konut olacak. Hem alırken hem de gelecekte kazandıran bu yeni projemizin de ilk fiyat avantajı, müşterilerimize kazandırmaya devam edecek.

Tanıtım toplantısında konuşan Toki Emlak Dairesi Başkanı ve Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Seydi Karaoğlu; Halkalıda bu gün itibariyle şirketimizin inşaatı devam eden 4 projesi mevcuttur. Bu 4 projede, 5320 civarında konut ile otel, muhtelif ofis ve ticari üniteler, çeşitli aktivitelerin bulunduğu sosyal tesisler, yüzme havuzları, açık ve kapalı otoparklar, spor ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Konut yatırımlarını sadece şehir merkezlerine yapmayan şirketimiz, İstanbulun gelişme alanlarında yeni yaşam alanları oluşturarak kentleşmeye katkıda bulunmaktadır. Ataşehir, Ataköy, Bahçeşehir, Ispartakule, Halkalı, İkitelli gibi bölgeler, İstanbul daki diğer bölgelerden ayrı olarak, her türlü altyapısı ve sosyal donatıları ile birlikte yaşam merkezi niteliğinde önemli konut bölgeleri haline gelmiştir. dedi.

Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyakın 40 bin m2 alan üzerine kurulu,  1000 konuttan oluşan yeni projesi; Soyak Evostar, ev seçenekleri ile farklı zevk ve beğenilere hitap ediyor. Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Evostarda; 81bin TLden başlayan stüdyolar, 117 binden başlayan 1+1 ler, 158 bin TLden başlayan 2+1 ler, 209 bin TLden başlayan bahçeli dubleksler ve 266 bin TL den başlayan 3+1 ler bulunuyor.

Tanıtıma özel fiyat avantajı ile satışa sunulan projede 120 ay için yüzde 5 peşinat ve %0.99 faiz oranı uygulanıyor. Eylül 2013te tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Soyak Evostar sizi Halkalıya davet ediyor!

Sakinlerine ankastre beyaz eşyalı (fırın, ocak, ankastre bulaşık makinesi ve fırın üstü aspiratör) olarak teslim edilecek, ayrıcalıklı tasarıma sahip proje; açık ve kapalı otoparklar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, sosyal tesisler, yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuklara özel oyun odası ile keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Soyakın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.

Soyak Evostar projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Halkalıdaki Soyak Evostar satış ofisini hafta içi ve hafta sonu ziyaret edebilir,  Müşteri Hizmetleri 444 0 795 numaralı telefondan 7 gün 24 saat bilgi alabilirsiniz.


Projenin Adı: Soyak Evostar

Projenin Şehri/Semti: İstanbul/Halkalı

Arazi Sahibi: Emlak Konut GYO A.Ş.

Mimari Tasarım: TAGO Mimarlık

Toplam Proje Alanı: 40.000 metrekare

Toplam Konut Sayısı: 1000

Projenin Teslim Tarihi: Eylül 2013

Projenin Özellikleri:

Stüdyo,1+1,2+1,3+1 daireler
1+1, 2+1,3+1 bahçeli dublekler
açık ve kapalı otoparklar
Spor alanları tenis ve basketbol
Sosyal tesisler
Yüzme havuzu
Çocuk havuzu
Özel peyzaj
24 saat güvenlik
Teslim sonrası müşteri hizmetleri (4440795)

www.soyak.com.tr

444 0 795


Geri Dön