26 / 04 / 2024

Soyak Evostar Halkalı nerede?

Soyak Evostar Halkalı nerede?

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Evostar

Toplam 1.515 adet konutun yer aldığı Evostar projesi Halkalı'da konumlandırılıyor. Soyak Evostar Halkalı nerede , satış ofisi ve proje ile ilgili detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...



İstanbul Halkalı'da hayata geçirilen  Soyak Evostar  projesi 2 etap halinde tasarlandı. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar ve dubleks konut tipleri yer alıyor. Soyak Evostar Evleri'nde teslimler 2013 yılının Eylül ayında gerçekleşecek.  Soyak Yapı  imzası taşıyan projede toplam 1.515 adet daire yer alıyor.


Soyak Evostar Halkalı nerede? E-5'ten gelirken!

E5 otoyolunun her iki yönünden de, TEM'e bağlantı yolu olan Basın Ekpres yoluna girilir. Hürriyet Gazetesinin binası geçildikten sonra ilk çıkış olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Atakent 2.-3. Etap tabelasını takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren Soyak Evostar satış ofisini gösteren yönlendirme tabelaları takip edilerek satış ofisine ulaşılır.


Soyak Evostar Halkalı nerede? TEM otoyolundan gelirken!

TEM otoyolunun her iki yönünden de Havaalanı tabelaları takip edilerek Basın Ekpres yoluna ulaşılır, yoldaki ilk sapak olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Atakent 2.-3. Etap tabelasını takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren Soyak Evostar satış ofisini gösteren yönlendirme tabelaları takip edilerek satış ofisine ulaşılır.


Soyak Evostar Halkalı nerede , kroki;


Soyak Evostar Halkalı nerede?


Soyak Evostar Halkalı nerede , satış ofisi adresi;

Adres : Altınşehir İstanbul Caddesi Küçükçekmece / İstanbul

Mesai Saatleri : 09:00-18:00 (Hafta içi)

 09:00-19:00 (Hafta sonu)

Telefon : 444 0 795

www.soyak.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön