19 / 04 / 2024

Soyak Evostar Halkalı'da 48 ay sıfır faiz avantajı için son 2 gün!

Soyak Evostar Halkalı'da 48 ay sıfır faiz avantajı için son 2 gün!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Evostar

2 etap halinde konumlanan Soyak Evostar Halkalı projesinde kampanya dahilinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor...



Dairelerin alanlarının 31 metrekareden başlayıp, 145 metrekareye kadar yükseldiği  Soyak Evostar  projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yükseliyor.


Soyak Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Soyak Evo Star projesinde 1,515 adet daire yer alıyor. Projenin inşaat alanı 40 bin metrekare olarak belirlendi. 


Evo Star Residence'ta; basketbol sahası, dinlenme alanları, fitness center, yüzme havuzu, voleybol sahası, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, güvenlik gibi imkanlar mevcut. 


Soyak Evostar Halkalı da 48 ay sıfır faiz avantajı için son 2 gün!


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe dubleks, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Soyak Yapı  Evostar projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Konutların 31 metrekare ile 145 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Halkalı Evo Star projesinde Ramazan ayına özek 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


Evostar Konutları iletişim

Telefon: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön