29 / 03 / 2024

Soyak Konforia: İlk mega-yeşil proje!

Soyak Konforia: İlk mega-yeşil proje!

Yeşil binalar konusunda yatırımlarına hız veren Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de yer alan Soyak Konforia ile İstanbul'un ilk mega-yeşil projesine imza atıyor.



Sürdürülebilir ve yeşil binalara yönelik çalışmalar Türkiye'de hız kazanırken, bu konuda önemli adımlar atan Soyak, inşa ettiği yeni binalar ile geleceği şekillendiren projelerini hayata geçiriyor. 


Soyak Holding CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, yeşil binaların önemine dikkat çekti. Türkiye'de sürdürülebilir kentleşmenin anahtarının bütünsel planlama olduğunu belirten Çamlıbel, "Alt yapı, açık alan, akıllı bina gibi önemli çalışmaları içine alan bu büyük ölçekli planlama, özel sektörün ve kamunun çabalarıyla birlikte yaşanılabilir şehirlerin ortaya çıkmasına zemin hazırlayacaktır. Buradaki kritik başarının faktörü yeşil dönüşüm için toplumsal farkındalık. Herkesin yeşil bina ve sertifika kavramlarının içini bilmesi, buna uygun adım atması gerekiyor" diye konuştu. 


Soyak, bir taraftan sürdürülebilirlik konusunda önemli adımlar atarken diğer taraftan da bu yatırımlarını tescillendiriyor. Soyak, Konforia projesinde yer alan enerji ve su verimliliği uygulamaları, insan sağlığına zarar vermeyen, solvent içermeyen ve düşük VOC oranına sahip inşaat malzemeleri kullanımıyla dünyada ve Türkiye'de en çok tercih edilen Çevreye Duyarlı Yapı Sertifikası olan LEED Sertifikası'na aday oldu. 


İlk etabın % 50'si satıldı

İstanbul'un ilk mega-yeşil projesi olarak tanımlanan Soyak Konforia, İstanbul'un yeni merkezi Bahçeşehir'in kuzeyinde, Arnavutköy ilçesinde, üçüncü havaalanı projesi ve üçüncü köprü bağlantı yolları üzerinde hayat buluyor. Alışveriş merkezlerinin ve spor alanlarının da içinde bulunduğu geniş bir bölgede toplam 5 bin konuttan oluşan projenin ilk etabında konutların yüzde 50'si şimdiden satıldı. 


İndirim ya da sıfır faiz şansı

SOYAK Konforia'da yüzde 10 peşin indirimi ya da sıfır faizli Soyak Finansmanı tercih edilebiliyor. Soyak Konforia'da 2+1 daireler 312 bin liradan, 3+1 daireler ise 372 bin liradan satışa başlıyor. Eylül 2017'de teslim edilecek olan projede yüzde 1 KDV avantajıyla uygun koşullarda satış imkanı sağlanıyor. 


Tel: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr


Vatan Emlak Rehberi


Geri Dön