28 / 03 / 2024

Soyak Park Apart projesinde 320 bin 200 TLye 3+1!

Soyak Park Apart projesinde 320 bin 200 TLye 3+1!

Halkalı’da inşa edilen Soyak Park Aparts projesinde 3+1 konutlar 320 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 3+1’lerin aylık taksitleri 1.775 TL’den başlıyor, her yıl 400 TL artıyor…



Halkalı Soyak Park Aparts’ta stüdyolar 96 bin TL’den, 1+1’ler 119 bin 700 TL’den, 2+1’ler 183 bin 400 TL’den ve 3+1’ler ise 320 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peşin ve senetsiz kredili alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. 84 aya kadar 0,78, 120 aya kadar ise 0,79 faiz uygulanıyor.

Soyak Park Aparts’ta stüdyolar için 5 bin 50 TL peşinat, 1 Aralık 2012’de 20 bin 200 TL ara ödeme; 
1+1’ler için 6 bin 300 TL peşinat, 1 Aralık 2012’de 25 bin 200 TL ara ödeme; 2+1’ler için 9 bin 650 TL peşin ödeme, 1 Aralık 2012’de 38 bin 600 TL ara ödeme;  3+1’ler için ise 16 bin 850 TL peşin ödeme, 1 Aralık 2012’de 67 bin 400 TL ara ödeme yapılıyor.

Soyak Park Apart projesinde ilk yıl stüdyolarda aylık taksitler 420 TL’den başlıyor, her yıl 150 TL artıyor. 1+1’lerde 662 TL’den başlıyor, her yıl 150 TL artıyor. 2+1’ler 752 TL’den başlıyor, her yıl 300 TL artıyor. 3+1’lerde ise 1.775 TL’den başlıyor, her yıl 400 TL artıyor.

123 bin 142 metrekare alana inşa edilen Soyak Park Aparts; Soyak Yapı ve Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle 400 milyon TL değerinde yatırımla geliştirildi.

196 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Soyak Park Apart projesi 4 etaptan oluşuyor. Soyak Park Aparts’ın satışa sunulan ilk iki etabında 1121 daire yer alıyor. Projedeki toplam konut sayısı ise 2 bin 200 olarak belirlendi. Soyak Park Aparts’ta 1. ve 2. etap teslimleri Nisan 2013’te yapılacak.

Soyak Park Aparts’ta özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesisler mevcut.

GENEL ÖZELLİKLER

-Site yönetimi için ofis planlaması yapılacaktır.
-Adaların bitkisel ve yapısal peyzajları onaylı projeye göre yapılacaktır.
-Projenin içerisinde kent mobilyaları, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır.
-1.Bisikletler için park alanları yapılacaktır.
-Yerleşim planında belirtildiği gibi 844-2 parselde 1 adet tenis kortu, 1adet birlikte basketbol ve voleybol sahası, 844-3 parselde --1 adet yarım basketbol sahası ve 1 adet tenis kortu yapılacaktır.
-Site içi araç ve yaya yolları, açık otoparklar yapılacaktır.
-Yerleşim planında gösterilen yerlere yüzme havuzu (taşmalı sistem) inşa edilecektir. Havuza ait filtrasyon tesisatı, güneşlenme -terasları, soyunma kabinleri, duşlar ve ayak dezenfeksiyon havuzu yapılacaktır.
-Vaziyet planında yeşil alan olarak gösterilen yerlerde projesine uygun olarak otomatik kontrollü sulama sistemi yapılacaktır.
-Site içi yollar, otoparklar yapılacaktır.
-Yerleşim planında gösterilen yerlerde yüzme havuzları (taşmalı sistem) inşa edilecektir. Havuzlara ait filtrasyon tesisatı ve güneşlenme terasları yapılacaktır.
-Onaylı yerleşim planında gösterilen yerlere süs havuzu ve gölet yapılacaktır.
-Engelli ve çocuk arabası sirkül¢syonu da düşünülerek bina içi asansörlere ulaşım sağlanacak, sosyal tesis engelli ve çocuk arabası girecek şekilde kurgulanacaktır.
-Site çevresi duvarlarla ve/veya demir korkuluk/çitlerle çevrilecek, her etapta en az 1 adet kontrol noktası bulunacaktır.
-Site giriş kapılarına otomatik bariyer sistemi kurulacaktır.
-Site içinde çevre duvarını ve/veya demir korkuluk/çitleri kontrol altında tutan güvenlik amaçlı kapalı devre kamera sistemi (CCTV) kurulacak, ana güvenlik kulübesinden 7/24 saat izleme ve kayıt yapılacaktır.
-Sitenin elektrik ihtiyacını karşılayacak tüm altyapı işleri yapılacaktır.
-Yeşil alanlar, yürüme yolu ve yol aydınlatmaları projesine göre aydınlatma direkleri ve armatürleri ile birlikte tesis edilecektir.
-Projesine uygun olarak renkli görüntülü interkom sistemi kurulacaktır. Daireler, blok girişi ve site giriş kapısı ile sesli ve görüntülü iletişim kurabilecektir.
-Projesine uygun olarak adresli yangın algılama ve ihbar sistemi kurulacaktır.
-Bloklarda asansör, interkom, her türlü yangın tertibatı ve santrali, merdiven otomatiği, hidrafor, otopark ve park bahçe aydınlatmaları, havuz (süs havuzları ve gölet hariç), otomatik sulama, depo,ısı merkezleri v.b. Tüm ortak alanlarda kesintisiz enerjiyi sağlayacak kapasitede jeneratörler konulacaktır.
-IEEC (Uluslararası Elektrik-Elektronik Standardı) hükümlerine uygun olarak topraklama ve yıldırımdan korunma tesisatı tesis edilecektir.

BLOK ÖZELLİKLERİ

-Binalar betonarme karkas olup, konvansiyonel kalıp sistemi, yapı temelleri radye temel veya derin temel sistemleri kullanılarak inşa edilecektir.
-Dış duvarlar izotuğla, iç duvarlar ise tuğla duvar ve / veya alçıpan vb. malzemeler ile yapılacaktır.
-Dış cephede akrilik esaslı silikon katkılı grenli dış cephe boyası kullanılacaktır. İç mekan boyaları su bazlı plastik boya olacaktır.
-Çatı; teras çatı olup su ve ısı yalıtımı yapıldıktan sonra dere çakılı ve / veya hafif yeşil çatı uygulaması yapılacaktır.
-Çatı harpuşta üzeri kaplaması mermer ve/veya kumlu strafor vb. malzemelerle kaplanacaktır.
-Proje ve yönetmeliklere uygun, ısı yalıtımını sağlamak amacıyla dışarıdan mantolama yapılacaktır. Ayrıca, bağımsız bölümler arasında yönetmelik standartlarına uygun olarak ısı ve darbe sesine karşı şap altı yalıtım şiltesi yapılacaktır.
-Her daire için 1 adet posta kutusu yapılacaktır.
-Asansör kapı söveleri granit ve/veya mermer ve/veya seramik yapılacaktır.
-Kilitli ahşap şaft kapakları yapılacaktır.
-Konutların içme ve kullanma suyu şehir şebekesinden temin edilecek olup, su kesilmeleri ve basınç yetersizliğine karşı projesinde gösterilen yerlerde blok bazında paslanmaz çelik su depoları ve hidrofor sistemleri kurulacaktır.
-Blokların pis su tesisatlarında DIN 4102 ve DIN 4109' a uygun ve L ln değeri maksimum 20 dB değerini geçmeyecek sessiz borular ve ekleme parçaları kullanılacaktır.
-Mimari kat planlarında gösterilen yerlere Yangın Yönetmeliğine uygun şekilde yangın dolabı ve itfaiye su alma ağzı montajı yapılacaktır.
-Konutların ısınma ve kullanma sıcak su sistemi blok bazında merkezi sistem olup, 24 saat kesintisiz sıcak su temini sağlanacaktır. -Bağımsız bölümlerin ısınma suyu kalorimetre, sıcak su kullanım miktarları M-Bus lı sıcak su sayaçları ile konutlar bazında belirlenecektir. Kullanma sıcak suyu ve ısınma suyu tüketim değerleri yönetim merkezinde toplanacak, kurulumu yapılacak olan bilgisayar sistemine aktarılacaktır.
-Asansör kat kapıları 90 dakika süre ile yangına karşı dayanıklı, otomatik ve satine taşlanmış paslanmaz çelik ya da antipas boya kaplanacaktır.
-Asansör kapı yanlarında dijital göstergeli asansör buton montajı yapılacaktır.
-Tüm ana panolarda ve dağıtım panolarında, kablo giriş ve çıkışlarında açıklayıcı etiketleme yapılacaktır.
-Tüm makine dairelerinin (hidrofor, yangın pompası, kazan dairesi v.s.) akım şemaları, yönlendirme ve etiketleme işlemleri yapılacaktır.
-Bloklarda Yangın yönetmeliğine ve projesine uygun olarak , dedektörler, manuel yangın ihbar butonları ve flaşörlü yangın ihbar sirenleri ile adresli yangın algılama ve ihbar sistemi tesis edilecektir.
-Blok girişlerinde sabit kameralı, konuşma modüllü, dijital keypadli, elektronik kodlama içeren, LCD ekranlı interkom panel montajı yapılacaktır.
-Merdivenler ve kat holü aydınlatmalarında hareket sensörleri ile çalışan aydınlatma armatürleri tesis edilecektir.
-Bloklarda trafik hesabına uygun sayıda ve hızda, TSE standartlarında asansörlerin temini ve montajı yapılacaktır.

DAİRE ÖZELLİKLERİ

-Daire iç kapıları; Kasalar ahşap kaplama ve/veya lake boyalı, kanatlar ahşap kaplama ve/veya MDF üzeri lake boyalı olacaktır.
-Daire giriş kapıları; Çelik kapı olup, ön yüz kaplaması ahşap ve/veya laminant kaplama, arka yüz MDF üzeri lake boya olacaktır.
-PVC doğramalar; Kör kasalı, pervazlı ve 4+12+4 ısı kontrollü konfor camlı olacaktır.
-Her dairede bir adet "çift açılım mekanizma" menteşeli pencere kanadı yapılacaktır.
-Balkonlu ev tiplerinde, salon bölümünde yer alan doğramalar sürme mekanizmalı olacaktır.
-Salon ve yatak odalarında alçıpan perdelik ve korniş montajı yapılacaktır.
-Bina içi yangın merdivenlerinin sahanlık, basamak ve rıhtları mermer, seramik vb. malzemelerle kaplama yapılacaktır.Korkuluklar demir doğrama yapılacaktır.
-Servis merdivenlerinin sahanlık, basamak ve rıhtları mermer, seramik, vb. malzemelerle kaplanacaktır. Korkuluklar paslanmaz çelik ve/veya alüminyum olacaktır. Duvarlar alçı sıva üzeri su bazlı plastik boya olacaktır.
-Blok giriş ve kat hollerinin döşemesi granit ve/veya seramik ve/veya mermer kaplanacak. Duvarlar alçı sıva üzeri su bazlı plastik boya olacaktır.
-Balkon korkulukları paslanmaz ve/veya alüminyum olacaktır.
-Konutlarda kullanılacak tüm prizler topraklı, çocuk korumalı tip olacaktır.
-Türk Telekom ile yapılacak protokol doğrultusunda Türk Telekom tarafından daire içlerine kadar fiber optik kablo çekilecektir. Türk -Telekom hizmetlerine abone olunması halinde IPTV, IP Telefon, analog telefon ve yüksek hızlı geniş bant internet erişim hizmeti alınacaktır. Her evde minimum 2 adet analog telefon hattı, 4 adet ethernet hattı (IP Telefon, IP TV, yüksek hızlı geniş bant internet erişimi) altyapısı kurulacaktır. Kullanıcının isteği ve Türk Telekom'un kabulü doğrultusunda analog telefon ve ethernet hattı kapasitesi arttırılabilecektir.
-Bina TV tesisatlarında; Digiturk ve D-Smart TV altyapısı kurulacaktır. Kullanıcı tarafından decoder-receiver temin edilip, abone olunması halinde Digiturk ve D-Smart yayınları izlenebilecektir. 60 adet analog kanal (uydu alıcısı olmaksızın) izlenebilecektir.
-Kablolu yayın sisteminin site içi genel altyapısı (borulama) yapılacaktır.

www.soyak.com.tr

444 0 795

 

 Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Soyak Park Aparts 96 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuyor

İstanbul ve İzmir'de konut projeleri gerçekleştiren Soyak, Halkalı'daki 'Soyak Park Aparts'la 3 yıl aradan sonra İstanbul'a dönüş yaptı. Projede daire fiyatları 96 binTL'den başlıyor

Soyak, ekim ortasında satışa sunduğu İstanbul Halkalı'daki yeni projesinde özel fiyatlar ve uygun ödeme koşullarıyla satışlara devam ediyor. Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, İstanbul'da yeni nesil bir yaşam projesine yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunduklarını belirterek, "3 yıl boyunca İstanbul'daki yeni projemizi bekleyen müşterilerimiz, Soyak kalitesine duyulan güvenin rahatlığı ile yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Yüzde 5 peşinat 120 ay vade
Emre Çamlıbel, Soyak Park Aparts'ın satışta sunduğu ödeme avantajlarının yanı sıra yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma imkânı sağladığına dikkat çekti. Toplam 4 etap ve 2 bin 200 konuttan oluşan projenin satışa sunulan ilk iki etabında bin 121 daire yer alıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alıyor. Daire fiyatlarının 96 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts'da, bahçeli ve dubleks kent evlerinin fiyatları 230 bin ile 650 bin TL arasında değişiyor. Soyak Park Aparts'da, her bütçeye uyarlanabilecek artan taksit ve ara ödemeli esnek ödeme planları yer alıyor. Projede, yüzde 5 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor.

Soyak, çevresine de değer katıyor
TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin Soyak projelerinin değer artışı ile ilgili olarak yaptığı Konut Araştırması Raporu'na göre; İstanbul ve İzmir'de, Soyak projelerinin bulunduğu bölgelerin değeri de artıyor. Soyak Projeleri Değerleme Raporu lansman tarihlerinden bugüne kadar Soyak Yenişehir'in yüzde 1078, Soyak Olympiakent'in yüzder 143, Soyak Evreka'nın yüzde 38, Soyak Mavişehir'in yüzde 55 oranında değerlendiğini ortaya koyuyor.
Sabah Emlak


Geri Dön