23 / 04 / 2024

Soyak Park Aparts Konut Projesi'nin üçte biri satıldı! 100 bin TL'ye!

Soyak Park Aparts Konut Projesi'nin üçte biri satıldı! 100 bin TL'ye!

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne uygun şekilde geliştirilirken Soyak Park Aparts Konut Projesi'nin üçte biri satıldı. Projede fiyatlar 100 bin TL'den başlıyor



Soyak Park Aparts Konut Projesi'nde 25 bin öntalebin ardından, satışın ilk haftasonunda her 10 dakikada 1 daire satıldığı öğrenildi. Daire fiyatlarının 100 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts’da, bahçeli ve dubleks kent evlerinin fiyatları, 250 bin ile 650 bin TL arasında değişiyor. 

Soyak Park Aparts’da, her bütçeye uyarlanabilecek artan taksit ve ara ödemeli esnek ödeme planları yer alıyor.  Projede, %5 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleri ile kaliteli bir yaşama kavuşmak mümkün.

Soyak Park Aparts projesi Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne uygun şekilde geliştirilirken; doğaya zarar vermeyen ve tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımından, enerji verimliliği ve sosyal yaşam alanlarına kadar birçok alanda inceleme, araştırma ve uygulama yapıldı.

Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, ulaşılan satış başarısının Soyak kalitesine duyulan güvenin en güzel göstergesi olduğunu söyledi. Soyak, 3 yıl aradan sonra 2.200 konutluk Soyak Park Aparts projesiyle döndüğü İstanbul’da yoğun ilgiyle karşılandı.

Henüz satışa çıkmadan 25 bini aşkın ön talep toplayan Soyak Park Aparts, ilk hafta sonunda yüksek satış rakamlarına ulaştı. Projenin satışa sunulan ilk 2 etabının üçte biri hemen satıldı.

Soyak Aparts Projesi’nin satışa sunulmasıyla, Soyak Müşteri Hizmetleri de yoğun bir trafik yaşıyor. Satışın ilk 6 günde, Soyak Çağrı merkezine 15 kat artışla 1.500 çağrı geldi; web sitesini ise 30 kat artışla 37.000 kişi ziyaret etti. Satış ofisi ise 6 günde toplam 3000 kişiyi ağırladı. 

İstanbul’dan 3 yıl ayrı kaldıkları dönemde Soyak projeleri için oluşan beklentiye cevap vermek için doğru zamanı seçtiklerini söyleyen Çamlıbel, 400 milyon TL değerindeki Soyak Park Aparts projesiyle Halkalı’ya Soyak kalitesini taşımaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. 

Yeşilin ve su öğesinin bir arada bulunduğu Soyak Park Aparts’ın sakinleri, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti de olacak.

www.soyak.com.tr

444 0 795

 

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Soyak Park Aparts’ın üçte biri 2 günde tükendi

Soyak’ın İstanbul Halkalı’daki 2 bin 200 konutluk Soyak Park Aparts projesinde, 25 bin kişiden gelen ön talebin ardından, satışın ilk haftasonunda ilk 2 etabının üçte biri hemen satıldı. Soyak Park Aparts’a gelen yoğun ön talebin proje lansmanından sonra hızla satışa dönüştüğünü belirten Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, yoğun satış temposu yüzünden satış ekibi ve internet altyapısının desteklendiğini belirterek, ilk hafta sonunda ulaşılan hızlı satış grafiğinin devam ettiğini söyledi. Satışın ilk 6 günde, Soyak Çağrı merkezine 15 kat artışla 1.500 çağrı geldi; web sitesini ise 30 kat artışla 37 bin kişi ziyaret etti. Satış ofisi ise 6 günde toplam 3 bin kişiyi ağırladı.
Soyak Park Aparts, satın alırken sağladığı ödeme avantajlarının yanı sıra, aidatlarda da tasarruf sunacak.
Daire fiyatlarının 100 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği projede bahçeli ve dubleks evlerin fiyatları, 250 bin ile 650 bin TL arasında yer alıyor. Projede artan taksit ve ara ödemeli esnek ödeme planları yer alıyor.

Yüzde 5 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleri bulunan Soyak Park Aparts’da oturanlar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti de olacak.
Vatan/Nihal YUVACAN


Geri Dön