26 / 04 / 2024

Soyak Park Apartsta ayda 534 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı

Soyak Park Apartsta ayda 534 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı

Soyak, Halkalıdaki Soyak Park Apartsta başlattığı 534 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunan özel satış kampanyasını  İzinli Pazarlama uygulamasıyla duyurdu.  İnternet üzerinden gerçekleştirilen uygulamayla, 7 günde 2100 talep alındı...



Soyak Yapı Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun, Yenilikçi internet uygulamalarıyla, Soyaklı olmak isteyenlere özel fırsatlar sunmaya devam edeceğiz dedi. 

Gayrimenkul alanında 50 yıllık deneyimiyle, sektöre yenilikçi uygulamalar kazandıran Soyak, Halkalıdaki yeni projesi Soyak Park Apartsın satışlarını özel bir kampanyayla sürdürüyor.  Soyak Park Apartsta Ayda 534 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunan kampanya, Napolyon.com interaktif pazarlama şirketi ile birlikte internet üzerinden yürütülen İzinli Pazarlama uygulamasıyla duyuruldu. 

Soyak Yapı Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun, Soyak Park Aparts projesiyle Halkalıya Soyakın yeni nesil yaşam anlayışını taşımayı hedeflediklerini söyleyerek, özel satış kampanyalarının doğru kitlelerle buluşması için  yenilikçi uygulamalara önem verdiklerini belirtti. Ongun, İnternet üzerinden yürüttüğümüz kampanyanın en önemli özelliği müşterilere kendi istekleri doğrultusunda, doğru zamanda, en etkin ve hızlı biçimde ulaşılması.  Napolyon.com, 1.1 milyon üyeye demografik bilgiler, alışveriş ve ev tercihleri gibi pek çok kriter doğrultusunda seçerek ulaşıyor.  Soyak Park Aparts projesi için ise,  İstanbul Avrupa yakasında oturan, yeni bir ev almayı düşünen, kalite maliyet dengesine önem veren üyeler seçildi.  Kampanya için 7 günde 2100 kişiden gelen talep memnuniyet verici.  Önümüzdeki dönemde de izinli pazarlama faaliyetlerimize devam edeceğiz dedi.  

Soyak Park Aparts projesi, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle dikkat çekiyor.  Toplam 4 etap ve 2200 konuttan oluşan projenin satışa sunulan 1121 konutluk ilk etabının yüzde 50si satıldı. Soyak Park Apartsda müşteri odaklı ödeme planına göre, daire fiyatları 79.000 TL ile 301.500 TL arasında değişiyor.  Faiz oranı 120 ay için 0.75 olurken, yüzde 5 peşinat, yüzde 20 senet'le  ara ödeme imkanı da sunuluyor. 

Soyak Park Aparts, satın alırken sunduğu ödeme avantajlarının yanı sıra, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma imkanı sağlayacak.  Proje, Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğine uygun şekilde geliştirilirken; doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine özen gösterildi.

Yeşilin ve su öğesinin bir arada bulunduğu Soyak Park Apartsın sakinleri, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti de olacak.  Soyakın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen projede modern teknoloji imknları kullanılıyor; 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra dairelere kadar getirilen fiber kablo imknıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti de sunuluyor. Ayrıca dairelerde merkezi uydu bağlantısı imkanı da bulunuyor.

www.soyak.com.tr

444 0 795

 
                         


Geri Dön