19 / 04 / 2024

Soyak Siesta´da yüzde 5 peşinatla!

Soyak Siesta´da yüzde 5 peşinatla!

Soyak Siesta´da "Kira Öder Gibi" Ev Sahibi Olma Fırsatı



Soyak, 1. ve 2. etap daireleri 7 ay sonra teslim edilecek Soyak Siesta projesinde çok özel bir kampanya başlatıyor.  İzmir  Karşıyaka´daki Soyak Siesta´da, yüzde 5 peşinat ve yüzde 95 kredi seçeneğiyle, kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün. 

Gayrimenkul alanındaki yeni nesil yaşam anlayışının öncüsü Soyak, fonksiyonelliği ve konforu mimari estetikle birleştirdiği Soyak Siesta´da yeni bir yaşam biçimini, en uygun ödeme seçenekleriyle sunuyor.  Az katlı bina anlayışıyla oluşturulan Soyak Siesta´da çok özel bir kampanya hayata geçiriliyor.  Kampanya kapsamında, 1+1´den 3+1´e tüm daire seçeneklerini yüzde 95 kredi imkanıyla, kira öder gibi satın almak mümkün. 
 
Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olunan Soyak Siesta´da, kampanya kapsamında, 72 aya kadar %0.82 faiz oranı uygulanırken; 84 ile 120 ay arasında ise %0.87 oranında faiz uygulanıyor. Soyak Siesta´dan daire sahibi olmak isteyenler; tercihlerine göre ödeme planlarında ara ödeme veya artan taksitlere de yer verebiliyorlar.

2250 konutluk Soyak Siesta projesi, şehirden uzaklaşmadan doğa içinde yaşama imkanı sunuyor.  Modern yaşamın beklentilerine yaratıcı çözüm önerileri getiren projede, doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı ve enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamalar ön plana çıkıyor.  Soyak Siesta´nın enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma, aydınlatma masrafları konusunda da avantaj sağlaması hedefleniyor. 

Soyak Siesta, konumu, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı olanağı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.  Zengin sosyal olanaklarla, sağlıklı ve mutlu bir yaşam tarzının hedeflendiği projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparkların yanısıra, planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor.

www.soyak.com.tr
[email protected]

444 0 795 (SYK)


Geri Dön