28 / 03 / 2024

Soyak Siesta'da 108 bin 500 TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Soyak Siesta'da 108 bin 500 TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Soyak Siesta'da, yüzde 5 peşinat, yüzde 0.99 faiz oranı ve yüzde 25 teslimde ödemeli kampanya ile 72 ay'dan 120 ay'a varan vade seçenekleri sunuluyor.



Soyak, temellerini Mart ayında atarak yapımına başladığı Soyak Siesta ile Karşıyaka'ya yepyeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.Ekim ayında satışa sunulan 2 bin 250 konutluk projenin 372 daireden oluşan ilk etap satışları, İzmirliler'den gördüğü yoğun ilgi ile hızla devam ediyor.



 



Soyak, şimdi de Soyak Siesta projesinde cazip bir kampanyaya imza atıyor. Yüzde 5 peşinat ile yüzde 0.99 faiz oranının uygulandığı kampanyada, dairelerin teslim edileceği Mart 2011'de yüzde 25 ara ödeme ve 72 ay'dan 120 ay'a varan vade seçenekleri bulunurken peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor. Soyak Siesta'da 1+1 daireler 108 bin 500 TL'ye, 2+1'ler 158 bin 600 TL'ye, 3+1'ler ise 220 bin 200 TL'ye satışa sunuluyor.




Sürdürülebilir yaşam konseptinin uygulandığı projede, tüm daireler ve ortak alanlarda,
su ve enerji tasarrufu sağlayan malzemeler kullanılarak; daire sahiplerinin tasarruflu bir yaşama adım atmaları ve gelecek için yatırım yapmaları sağlanıyor.



 



Soyak Siesta ile ilgili olarak Soyak Holding CEO Vekili M. Emre Çamlıbel, "İzmir'deki konut projelerimize bir yenisini daha ekleyerek, Karşıyaka'ya keyifli bir yaşam tarzı getiriyoruz. Soyak Siesta, konut projelerinde uyguladığımız yenilikçi anlayışımızla sunduğumuz projelerimizden biridir. Çevreye olan duyarlılığımızla, sürdürülebilir yaşama katkı sağlayan enerji ve su tasarrufu sağlayan malzemelerle oluşturulacak olan Soyak Siesta, daire sahipleri için geleceğe yapmış oldukları yatırım değerindedir." diyerek, Soyak Siesta'nın çevre dostu uygulamalar içeren özelliğinin altını çizdi ve geleceğe olan yatırım değerini vurguladı.



 



Soyak Siesta'da yaşam



Fonksiyonel ve modern yaşam öğeleri ile öne çıkan Soyak Siesta projesi,  İzmir  çevre yoluna direkt bağlantı ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde planlandı. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

 

444 0 795

www.soyak.com.tr


Geri Dön