24 / 04 / 2024

Soyak, 'Övgüye Değer Performans Gelişimi' ödülü kazandı

Soyak, 'Övgüye Değer Performans Gelişimi' ödülü kazandı

Soyak, 5. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nda “En Övgüye Değer Performans Gelişimi” ödülü kazandı



Soyak, “Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi” ile IMI Conferences tarafından düzenlenen 5. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nda “En Övgüye Değer Performans Gelişimi” ödülünü kazandı. 26 - 27 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konferans ve fuar, sektörün önde gelen temsilcilerini buluşturdu.

48 yıllık deneyimiyle, iş süreçlerinde ve projelerinde mükemmelliği hedefleyen Soyak, müşteri hizmetleri alanındaki çalışmalarında da ekip çalışmasını ve sürekli gelişimi hedefliyor. Soyak Müşteri Hizmetleri'nin Nisan 2008 – Nisan 2009 tarihleri arasında uygulamaya aldığı “Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi”, IMI Conferences tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı'nda “Performans Gelişimi” dalında ödül kazandı. 

“Çok-Kanallı CRM'e Giden Kristal Yol Ve Bu Bağlamda Çağrı Merkezinizin Yeniden Keşfi” temasıyla gerçekleştirilen İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nın kapanışında düzenlenen ödül töreninde “En Övgüye Değer Performans Gelişimi” ödülünü, Soyak adına, Soyak Yapı Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kösoğlu aldı. Kösoğlu, müşteri memnuniyetinde çağrı merkezinde yaratılan başarılı ekip ruhunun, eğitim kültürünün ve tüm müşteri kanalları çalışmalarını kapsayan stratejik yaklaşımın önemine değinerek, Soyak Müşteri Hizmetleri'nin sektör için örnek teşkil etmesinin gurur verici olduğunu söyledi. 

Kösoğlu, Soyak Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi'nin, gelişen teknolojiyi takip etmek, liderlik anlayışının gereği sektörde örnek alınacak uygulamalara sahip olmak amacıyla yola çıktığını belirtti.  Soyak Müşteri Hizmetleri  İzmir  ve İstanbul ekiplerinin başarılı çalışmalarının projenin tasarlanmasında ve bugünkü boyutuna ulaşmasında önemli rolü olduğunu vurgulayan Kösoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok kapsamlı proje ile, strateji, iş modeli, planlama, teknoloji, operasyonel süreçler ve insan kaynakları alanlarında iyileştirmeler yapıldı. Bu sürecin sonrasında müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli etkin iletişim ile hizmet vermeyi amaçladık.”   

Proje kapsamında, Mart 2009'da gerçekleşen Soyak Evreka projesi daire teslimleri yüzde 100 müşteri memnuniyeti ile tamamlandı.  Çağrı Merkezi operasyonunda yapılan iyileştirmeler, daire teslimleri sonrasında yapılan anket sonuçlarına yansıdı ve Müşteri Memnuniyeti anket sonuçları da yüzde 100 memnuniyet oranı ile gerçekleşti.


Geri Dön