23 / 04 / 2024

Soyak Yapı web sitesini yeniledi!

Soyak Yapı web sitesini yeniledi!

Soyak Yapı tüketici alışkanlıklarını doğrultusunda web sitesini yeniledi. Sitede yüksek kalitede görsel, video ve zengin metin içerikleriyle Soyak projeleri ve kampanyaları hakkında güncel bilgiler bulunuyor.



Soyak Yapı web sitesi günümüz programlama trendlerine uygun olarak yenilendi. Kullanıcı taleplerine göre yenilenen site; daha yüksek görsel enerjiye sahip olurken, tüketici alışkanlıklarını dikkate alan bir yüzle yayına girdi.


 İnternet kullanımının giderek artmasını ve tüketici alışkanlıklarının teknolojik gelişmelerle doğru orantılı olarak hızla değişmesini dikkate alan Soyak, internet sitesini yeniledi. Soyak Yapı’nın yenilenen web sitesi, kullanıcılarına daha kolay bir hizmet sağlarken, yüksek kalitede görsel, video ve zengin metin içerikleriyle Soyak projeleri ve kampanyaları hakkında güncel bilgiler veriyor.


Yeni yüzüyle yayına giren web sitesinde dijital dünyanın gözde akımlarını uygulayarak kullanıcılarının karşısına çıkan Soyak, sitede Html5 formatını kullanıyor. Soyak, siteye etkili görsel enerji ve navigasyon özelliklerini entegre ederek, projeleri yerinde görmeye imkan ve zamanı olmayanlara da hizmet vermeyi hedefliyor. Müşterilerinin beklentilerini göz önünde bulundurarak yayına giren sitede, daire alırken kredi kullanmaları durumunda taksitlerini hesaplayabilmeleri için bir hesaplama modülü de yer alıyor.


Soyak Yapı’nın yeni web sitesinde, farklı cihazların farklı ekran çözünürlükleriyle, kullanıcı deneyiminde kayıp yaşanmadan mobil teknolojisine uyum sağlamasını amaçlayan ‘Responsive Design’ teknolojisi kullanılıyor. Buradaki ‘Responsive (duyarlı) kavramı, sitenin daha yüksek çözünürlüklü bir ekranda piksel kaybı yaşamadan çalışabilmesini sağlıyor. Aynı şekilde düşük çözünürlüğe sahip bir ekranda da sayfayı küçülterek kullanıcıyı zorlamadan, işlevselliği artırıyor. 


Türkçe ve İngilizce olarak tasarlanan ve sosyal medya ile entegre edilen yeni web sitesine www.soyak.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.




Geri Dön