20 / 04 / 2024

Soyak'ın Halkalı projesi için 2 günde 10 bin ön talep geldi!

Soyak'ın Halkalı projesi için 2 günde 10 bin ön talep geldi!

Soyak’ın İstanbul Halkalı’da gerçekleştireceği 2 bin konutluk yeni proje için 2 günde 10 bin ön talep geldiği bildirildi



Konuya ilişkin yazılı açıklamada, Soyak’ın üç yıl aradan sonra İstanbul’da yeni bir projeyi satışa sunmaya hazırlandığı, Halkalı’da Emlak Konut’un hasılat paylaşımı ihalesini kazanan Soyak’ın 2 bin konutluk projeyle İstanbul’a geri döndüğü belirtildi.

Ekim ayında satışa sunulacak olan projeye iki günde 10 bin ön talebin geldiği kaydedildi. Soyak Holding Üst Yöneticisi (CEO) Emre Çamlıbel, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, Soyak’ın üç yıl aradan sonra İstanbullular ile buluşacağı Halkalı projesi henüz satışa çıkmadan gösterilen yoğun ilgiden mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Soyak’ın sunduğu kalite anlayışını Halkalı’ya uygun fiyatlarla götürdüklerini, bu projenin gelecek için önemli bir yatırım fırsatı sunduğunu belirten Çamlıbel, şunları ifade etti:
"100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak projede yüzde 5 peşinatla 120 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Fonksiyonel tasarım ve enerji verimliliği uygulamalarının da yer alacağı projede bahçeli dubleks evler de bulunuyor. Sürdürülebilir yaşam öğelerini barındıran projenin yaklaşık yüzde 75’i yeşil alandan oluşuyor. Satın alırken ödeme avantajlarının yanı sıra yaşam başladığında da aidatlardaki uygun ödemelerle, müşteriler gelecekte de kazanmaya devam edecekler."
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Soyak’ın projesine 2 günde 10 bin talep 

Soyak’ın Halkalı’da gerçekleştireceği 2 bin konutluk yeni proje için 2 günde 10 bin ön talep geldiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Soyak’ın üç yıl aradan sonra İstanbul’da yeni bir projeyi satışa sunmaya hazırlandığı, Halkalı’da Emlak Konut’un hasılat paylaşımı ihalesini kazanan Soyak’ın 2 bin konutluk projeyle İstanbul’a geri döndüğü belirtildi. Ekim ayında satışa sunulacak olan projeye iki günde 10 bin ön talebin geldiği kaydedildi. Soyak CEO’su Emre Çamlıbel, yaptığı açıklamada Soyak’ın üç yıl aradan sonra İstanbullular ile buluşacağı Halkalı projesi henüz satışa çıkmadan gösterilen yoğun ilgiden mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Star


Geri Dön