23 / 04 / 2024

Soyak'ın Halkalı'daki Yeni Projesi'ni 15.000 kişi bekliyor!

Soyak'ın Halkalı'daki Yeni Projesi'ni 15.000 kişi bekliyor!

Soyak’ın İstanbul Halkalı’daki 2000 konutluk yeni bir projesi için satışa çıkmadan geçtiğimiz Cuma günü 10,000 olan talep, hafta sonunda 15,000’e yükseldi



Soyak projeleri sunduğu yaşam kalitesi ve uygun ödeme fırsatlarıyla henüz satışa çıkmadan yoğun taleple karşılanıyor.  Soyak’ın İstanbul Halkalı’daki 2000 konutluk yeni bir projesi için satışa çıkmadan geçtiğimiz cuma günü 10,000 olan talep, hafta sonunda 15,000’e yükseldi. Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, bu talebin Soyak projelerine olan beğeni ve güvenin yanı sıra,  Türkiye’de artmakta olan kaliteli konut ihtiyacını da yansıttığını söyledi.
Soyak, gayrimenkul alanındaki yatırımlarıyla kaliteli yaşam alanları yaratmaya devam ediyor. İstanbul Halkalı’da Emlak Konut’un hasılat paylaşımı ihalesini kazanan Soyak, 2000 konutluk projeyle İstanbullularla buluşmaya hazırlanıyor. Ekim ayında satışa sunulacak proje için gelen öntalep bir haftada 15.000’e ulaştı. İstanbul’a 3 yıl aradan sonra tekrar Halkalı projesi ile dönüş yapan Soyak’ın yeni konut projesi için satışa çıkmadan İnternet sitesi trafiği yaklaşık 5 kat artış gösterdi. Çağrı merkezini arayan kişi sayısı 3 kat arttı. Ön taleplerin yaklaşık %30’u SMS, %30’u e-bulten, %30’u da internet sitesi üzerinden gelen taleplerden oluştu. 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak Halkalı projesinde yüzde 5 peşinatla 120 aya varan vade seçenekleri bulunuyor.

Soyak Holding CEO’su M. Emre Çamlıbel, proje henüz satışa çıkmadan Soyak’a gelen yoğun öntalepten memnuniyet duyduklarını belirtti. Çamlıbel, gayrimenkul sektöründe yenilikçi yaklaşımıyla çağdaş yaşam alanları yaratan Soyak’ın, 49 yıllık köklü geçmişiyle tüketicilerin güvendiği ve tercih ettiği marka olduğunu söyledi.  Çamlıbel, “Soyak imza attığı başarılı projelerde en üst kaliteyi en uygun fiyatlarla sunarak her zaman müşterisinin yanında yer alıyor.  Soyak’ın sahip olduğu teknoloji altyapısı ve uzmanlık, müşteri hizmetleri alanındaki uygulamalarla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu yüzden uluslararası tanınmışlık belgesine de sahip olan markamıza duyulan güveni pekiştirmek adına biz de yine dünyaca ünlü MIT Gayrimenkul Bölümü’nün ülkemizdeki tek ve ilk ortağı olduk. Tüm geliştirme faaliyetlerimizi uluslararası bilgi transferi ile gerçekleştirirken, sektörümüzün de bilgi kalitesini artırmaya destek olacağız.” dedi.

Henüz satışa çıkmamış olan Halkalı projesine gelen yoğun öntalebin aynı zamanda Türkiye’deki konut ihtiyacına işaret ettiğini belirten Çamlıbel, “Her yıl 600 bine yakın yeni konut ihtiyacının olduğu ülkemizde, satınalınabilir konut üretiminin hızlanabilmesi için özel sektöre verilecek teşvikler önem taşıyor. Bu da, bu kapsamda oluşturulacak uzun soluklu bir konut politikasıyla mümkün olacaktır” dedi.

İstanbul’da son olarak Kartal’daki 812 konutluk Soyak Evreka ve 126 konutluk Soyak Evreka Residence’i satışa çıkaran Soyak, hızlı satışların ardından İzmir’e yoğunlaşmıştı.  İzmir  Karşıyaka’da 1600 konutluk Soyak Mavişehir projesinin ardından, yine Karşıyaka’daki Soyak Siesta projesiyle 2 bin 250 konutun inşaatına başlayan Soyak'ın satışları hızla devam ediyor. 6 etaptan oluşan projenin dördüncü etabı da yoğun ilgi nedeniyle bu yıl içinde öne alınarak satışa çıktı.  

Basında yer alan diğer haberler:

2 bin konuta 15 bin öntalep geldi

İstanbul Halkalı’da Emlak Konut’un hasılat paylaşımı ihalesini kazanan Soyak, 2 bin konutluk projeyle bir haftada 15 bin ön talep geldi. İstanbul’a 3 yıl aradan sonra tekrar Halkalı projesi ile dönüş yapan Soyak’ın yeni konut projesi için satışa çıkmadan internet sitesi trafiğinin yaklaşık 5 kat artış kaydettiğini belirten Soyak Holding CEO’su M. Emre Çamlıbel Çağrı merkezini arayanlarında 3 kat arttığını belirtti. Ön taleplerin yaklaşık yüzde 30’unun SMS, yüzde 30’u e-bulten ve yüzde 30’unun da internet sitesi üzerinden gelen taleplerden oluştuğunu belirten Çamlıbel, 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak Halkalı projesinde yüzde 5 peşinatla 120 aya varan vade seçenekleri bulunduğunu söyledi.

 


Geri Dön