19 / 04 / 2024

Soytez Vadi Evleri'inde fiyatlar 275 bin TL’den başlıyor!

 Soytez Vadi Evleri'inde fiyatlar 275 bin TL’den başlıyor!

Dört mevsim yazlık keyfi konseptiyle hayata geçirilen Soytez Vadi Evleri’nin ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor...





Dört mevsim yazlık keyfi konseptiyle hayata geçirilen Soytez Vadi Evleri’nin ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede yazı yeni evinde karşılamak isteyenlere fiyat avantajlı satışlar devam ediyor.


 Soytez Vadi Evleri inde fiyatlar 275 bin TL’den başlıyor!

 

Soytez Yapı ve Mental Yapı İş Ortaklığıyla Şile’de inşa edilen Soytez Vadi Evleri’nde Haziran ayı itibariyle yaşam başlıyor. 82 villadan oluşan ilk etabın teslimlerine başlanacak projede çeşitli büyüklüklerde bahçeli villalar yer alıyor.


Büyük kısmının sahiplerini bulduğu ilk etabın yanı sıra 2014 Mayıs teslimli ikinci etap villalar da avantajlı fiyatlarla alıcı buluyor.


  Soytez Vadi Evleri inde fiyatlar 275 bin TL’den başlıyor!

Şile’nin en sakin yerleşim alanı Çayırbaşı’nda konumlandırılan Soytez Vadi Evleri’nde tamamı dubleks olarak tasarlanan 2+1, 3+1 ve tripleks 4+2 tiplerinde bahçeli villa seçenekleri sunuluyor.


Fiyatların 275 bin TL’den başladığı Soytez Vadi Evleri’nde uygun faiz oranlarıyla banka kredili satışlar devam ediyor.


34 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan projede 82 adet villa yer alıyor. Güvenlikli bir site yaşamı sunan projenin spor ve sosyal yaşam alanları içinde fitness salonu, basketbol sahası, tenis kortu, cafe, restoran, mini bar, saunalar ile ayrı filtre sistemine sahip çocuk ve yetişkin yüzme havuzları yer alıyor.


Şehir merkezine yakınlığıyla da öne çıkan proje yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Çevre yoluna 800 metre mesafede yer alan Soytez Vadi Evleri’nin, benzer projelere kıyasla cazip oranlarda tutulan fiyatları ve banka kredisine uygunluğu yatırım amaçlı talepleri de artırıyor.



Telefon: 0216 739 5957

Web Adresi: www.soytezvadievleri.com 


Geri Dön