26 / 04 / 2024

Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Salih Zeki Özen tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.




Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Salih Zeki Özen tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.


Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Her türlü sanayi  ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, her türlü elektrik ve elektronik malzemelerin, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. Her türlü tarihi eser ve ahşap binaların restorasyonu, tamir ve bakımını yapmak. Her türlü ikamet amaçlı ahşap binaların inşaatı yapmak.                 


Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yavuztürk Mh.Dağdelen Sk.12/7 Üsküdar 




Geri Dön