26 / 04 / 2024

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Firma: Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat

Proje: Sparta Tower

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..



Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!


Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı  Sparta Tower  projesi için teklifler toplanıyor. Cengiz Acar'ın yönetiminde olduğu Beyoğlu Grup Proje A.Ş., inşa edilecek proje için geçen yıl temmuz ayında bakanlığa başvuruda bulunmuştu.


Ancak Sparta Tower için işler değişti. 19 bin 934 metrekarelik arazide inşa edilecek olan Sparta Tower Ispartakule projesi 298 rezidans ve 76 adet ticari ünite olarak planlanmıştı. Projede tüm daireler 2+1 olacaktı.


4 bodrum ve 40 normal katlı tek blok olarak tasarlanan Sparta Tower projesinde ticaret merkezinin taban alanı 14 bin 127 metrekare, kule taban alanı 7 bin 876 metrekare olarak belirlenmişti. 



Kat karşılığı yapılacak



Mali sebeplerden dolayı inşaata başlayamayan Beyoğlu Grup Proje A.Ş., Sparta Tower projesi için, müteahhitlerden kat karşılığı teklifler topluyor. Aynı projenin uygulanmasının dışında farklı proje teklifleri de değerlendiriliyor. Yüzde 38 kat karşılığı tekliflerin yanı sıra yüzde 60'a kadar tekliflerin verildiği konuşuluyor.


Gelen teklifler değerlendirildiğinde Sparta Tower için farklı proje teklifinde karar kılınırsa, projenin mimarisi ve ismi değişecek.


Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön