20 / 04 / 2024

Sparta Tower Ispartakule projesinde 300 konut, 200 dükkan!

Sparta Tower Ispartakule projesinde 300 konut, 200 dükkan!

Leke Jeans'in arazisinde yükselecek olan Sparta Tower Ispartakule projesinde 300 konut ve 200 dükkan yer alıyor. Sparta Tower projesi Beyoğlu Proje Grup ve İnşaat tarafından inşa edilecek...




Sparta Tower projesi Leke Jeans'in Ispartakule'deki arsası üzerinde inşa edilecek. Sparta Tower  Ispartakule projesinde konut ve AVM yer alıyor. Sparta Tower Ispartakule projesi 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.


Sparta Tower projesi Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat firması tarafından inşa edilecek. Sparta Tower Ispartakule projesinde 300 konut ve 200 dükkan yer alıyor. 2 konut bloğunun tasarlandığı Sparta Tower projesinde dükkanlar cadde üzerinde olacak.


Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar, aynı zamanda Beyoğlu Proje Grup ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı. 2012 yılında kurulan Beyoğlu Proje Grup ve İnşaat'ta Ceyhan Sallakcı Yönetim Kurulu Başkanı, Cengiz Acar Başkan Yardımcısı, Yusuf Ersoy, Veysel Nebi Gülserin ve Fatih Namlı Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulunuyor.



Sparta Tower nerede?


Sparta Tower projesi Ispartakule'de Stüdyo 24 ve Apricot Garden Evleri projelerinin arasında, caddenin köşesinde kalıyor.


Sparta Tower Ispartakule projesinde 300 konut, 200 dükkan!


Geri Dön