19 / 04 / 2024

Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Can Altındal tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.



Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Can Altındal tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.


Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, takas etmek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içi ve yurtdışında resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü inşaat işlerini, küçük ve büyük yapılar, her türlü tesisat işleri, her türlü okul, hastane, hava meydanı, liman, sulama kanalı, baraj, gölet, köprü, yol, sınai yapı ve fabrika inşaat işleri taahhüt etmek, park ve bahçe düzenlemeleri yapmak, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek veya emaneten yapımcı olarak tüm bu işleri üstlenmek. 3. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4. Her türlü dekorasyon, tamirat ve boya işleri yapmak, dekorasyonla ilgili çizimler yapmak, yaptırmak, boya, parke, cila, duvar kağıdı, halı, asma tavan, kartonpiyer, fayans, elektrik ve sus tesisatları, çatı tadilat işleri yapmak. 5. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri alarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 6. Kendi işi ile ilgili kullanılan tüm gerekli dekoratif malzemesi, inşaat malzemesi, mobilya, aksesuar, hazır mutfak, banyo malzemeleri ve işin uygulama safhasında kullanılan her türlü alet, makine, teçhizat ve bunların yedek parçalarının almak, satmak, imalat, ithalat, ihracat, mümessillik, komisyonculuk işlerini yapmak. 



Geri Dön