23 / 04 / 2024

Speedy, Türkiye genelindeki 24'üncü noktasını İzmir Karabağlar'da hizmete açtı!

Speedy, Türkiye genelindeki 24'üncü noktasını İzmir Karabağlar'da hizmete açtı!

Speedy Türkiye Genel Müdürü Teoman Silek, Nisan'da İzmir açılışını kokteyl ile kutlayacaklarını, araç sahiplerini çeşitli sürprizlerin de bekleyeceğini bildirdi. Silek, ilerleyen dönemlerde İzmir'de iki servis daha açmayı hedeflediklerini vurguladı.




Avrupa'nın lider otomobil servisi Speedy, Türkiye genelindeki 24'üncü noktasını  İzmir  Karabağlar'da hizmete açtı. Speedy'nin İzmir'deki açılışını Autority Group Ceo'su Gür Yalman ve Speedy Genel Müdürü Teoman Silek gerçekleştirdi. Speedy'den hizmet alan araç sahiplerinin büyük ilgi gösterdiği organizasyona, otomotiv sektörünün önde gelen markalarının yöneticileri katılım sağladı.

İzmir'de Speedy servisi açmaları için araç sahiplerinden kendilerine birçok talep geldiğini de belirten Autority Group Ceo'su Gür Yalman, ilerleyen dönemlerde İzmir'de iki servis daha açmayı hedeflediklerini vurguladı. Türkiye'de 18 ilde 24 servis merkeziyle hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Silek, "11 yılda önemli bir büyüme sağladık. Yıl sonuna kadar 50 servis noktasına ulaşmak için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. 

Speedy'nin İzmir'deki servis yatırımcısı Üçler Otomotiv'in sahiplerinden Vedat Adıgüzel ise, motor ve mekanik onarımlarda 15 yılı aşkın süredir uzmanlaşmış kadrosuyla hizmet verdiklerini dile getirdi. Her marka araca hizmet verebilecek bir altyapının sadece Speedy'de olduğunu vurgulayan Adıgüzel, İzmirlilere yetkili servis kalitesinde özel servis hizmetini vereceklerini belirtti.


Yeni Asır


Geri Dön