19 / 04 / 2024

Spine Tower'a yüzde 30 'imaj' indirimi geldi!

Spine Tower'a yüzde 30 'imaj' indirimi geldi!

Soma Holding'e bağlı Tilaga İnşaat'ın yüklenicisi olduğu Spine Tower'da arazi sahiplerinin sahibi bulunduğu ofis alanları, metrekaresi 30 doları bulan Maslak Büyükdere Caddesi'ndeki plazaların aksine 20 dolarlık kiralama fiyatıyla pazarlanmaya başladı...



Soma'daki kömür madeni faciasıyla gündeme gelen Soma Holding'e bağlı Tilaga İnşaat'ın yüklenicisi olduğu Spine Tower'da arazi sahiplerinin sahibi bulunduğu ofis alanları, metrekaresi 30 doları bulan Maslak Büyükdere Caddesi'ndeki plazaların aksine 20 dolarlık kiralama fiyatıyla pazarlanmaya başladı. 


Yer sahibi Sayılı, Soma faciasıyla gündeme gelen Spine Tovver'da yer sahibi 4 aileye ait alanlar Maslak'taki diğer plazalara göre yüzde 30 daha ucuza kiralamaya çıktı Ortaş, Uzal ve Eyigüngör ailelerinin Spine Tower'daki yüzde 50lik hakları için anlaştığı lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı firması Coldwell Banker Türkiye'nin Başkanı Gökhan Taş, "Projenin imajla ilgili bir sıkıntısı olduğu gerçek. 


Anlaşmasını yaptığımız bir yıl için bizim için zor bir operasyon olacak. Bu nedenle 20 dolarlık fiyatları diğer eski plazaların bile altına çektik" ifadelerini kullandı. Gökhan Taş, bayram öncesi yabancı büyük bir şirketle yer kiralamaya yönelik olarak anlaşma yaptıklarını, bunun ardından fiyatların yükseleceğini düşündüklerini kaydetti. 


Ünsal Ereke/ Habertürk 


Geri Dön