18 / 04 / 2024

Spine Tower'da metrekaresi 12 bin dolara!

Spine Tower'da metrekaresi 12 bin dolara!

Soma Grubu bünyesindeki Tilaga A.Ş tarafından Maslak Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen Spine Tower'da konutların metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor



Soma Grubu bünyesindeki Tilaga A.Ş tarafından Maslak Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen Spine Tower'da konutların metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor

22 dönüm arazi üzerine inşa edilen Spine Tower'da konutların metrekare fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. 22 bin metrekare yeşil bahçe alanına sahip olan Spine yaklaşık 9 bin metrekarelik taban üzerine 47 kattan meydana geliyor.

300 metrekare yüksekliğe ulaşan Spine Tower, 230-280 metre aralığında özel olarak tasarlanmı, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 7+1 konut seçenekleri bulunuyor. 280-300 metre aralığında ise 8+1 Spine Penthouse yer alıyor.

Spine Tower'da konutların metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişirken, projenin 2013'te tamamlanması hedefleniyor.

Spine Tower, yeni metro istasyonuna 100 metre, çevreyolu ve FSM köprüsüne 3 kilometre uzaklıkta. Projenin 30. katında boğaz manzaralı havuz ve fitness alanı olacak.

Projenin mimarı Murat Kader "Spineda yaşam, doğal ortamda spor ve dinlenme alanlarıyla, SPA ve kapalı yüzme havuzuyla, kardiyo ve fitness merkeziyle, alışveriş ve yeme içme mekanlarıyla, gurme restoran ve kafe alanlarıyla bir bütünlük içinde planlandı diyor.

SPINE AYRICALIKLARI:

- Spine, İstanbul Boğazının büyüleyici kıvrımlarını, Belgrad Ormanının uçsuz bucaksız yeşilini, Leventten Peraya uzanan şehri, 360 dereceye varan görüş açısıyla sunuyor.

- İki üniversiteden uzmanlar, özel sektörün önde gelen üreticileri ve tasarımcılarının birlikte çalıştığı eşsiz Spine projesi, 4 yılda oluşturuldu.

- Spinede ilk kez 80 sınıf beton kullanılarak, doğal afetlere karşı kusursuz bir güvenli yapı oluşturuldu.

- Rüzgar ve fırtına testleri, rüzgar test değerleri mucidi Achen Üniversitesi uzmanı Prof. Ruscheweyh tarafından yapılarak, kusursuz bir rüzgar optimizasyonu sağlandı.

- Avrupanın en önemli düşey ve yatay sirkülasyon uzmanı Jappsende, 6 metre /saniye hız ve en az bekleme süresinde rahat ve konforla katlara dağılan asansör sistemini kurdu.

- Spineda Avrupanın modern bina cephelerinin usta tasarımcısı Purzun da imzası yer alıyor. İstenilen her kat ve cephede açılabilir kanatlar dizayn edilerek, bu yükseklikteki binalarda hiç bulunmayan doğal hava sirkülasyonu sağlandı. Bu enerji tasarrufunda da ciddi bir avantaj sağlayacak.

- 3 metrelik tek kanatlarla sağlanan bölüntüsüz şeffaf cepheler, her kattaki kullanıcılara son derece kullanışlı bir cam önü yaşamı sunuyor.

- Spineda yaşayanların ve binayı kullananların giriş ve çıkışlarının en kısa zamanda olması, tasarımın kilit noktalarından birini oluşturdu.

- Doğal ortamda spor ve dinlenme alanları, bisiklet yolu, kiralık kasa, VIP konsiyerj, Private Banking / Vault hizmetleri de Spine ayrıcalıkları arasında yer alacak.

0212 290 34 10

www.spine-tower.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön